ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:08 14.03


У Полтаві поліція викрила салон інтимного масажу. На дівчат склали протоколи

У Полтаві на першому поверсі багатоповерхівки працював салон з надання інтимних послуг під виглядом масажного салону. Поліцію викликали місцеві жителі, та приїхала і склала протоколи на дівчат.

До патрульної поліції Полтави надійшло повідомлення від громадян про діяльність салону з надання інтимних послуг під виглядом масажного.

Поліцейські спільно з працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Полтавській області виїхали за вказаною адресою.

Про це пише Нацполіція.

Виявилося, що на першому поверсі багатоквартирного будинку без жодних вивісок знаходиться салон, в якому під виглядом надання послуг масажу, жінки займалися проституцією.

На момент приїзду правоохоронців у салоні перебувало чотири жінки віком від 26 до 31 року. У приміщенні поліцейські виявили прайс-листи із зазначенням переліку послуг, візитівки салону, буклети та іншу рекламну продукцію.

Щодо жінок складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 181-1 КУпАП (заняття проституцією), які направлено на розгляд адміністративних комісій.

салон, масаж, проституція, поліція

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.