ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:05 16.05


Після вірусу



Хочете — скажу, що у нас із вами буде після того, як ми спільними зусиллями рано чи пізно таки подолаємо той злощасний вірус і повернемося до більш-менш нормального життя? Я не знаю, коли саме це станеться, але точно знаю, що буде потім. Не вірите — збережіть десь цю замітку, щоби переконатися.

Отож після того, як коронавірус припинить нести загрозу існуванню людської цивілізації взагалі й нашої з вами країни зокрема, ми побачимо довкіл чималеньку групу ліквідаторів. Тих людей, завдяки яким ми вижили і не померли. Такі люди справді є серед нас, і вони заслуговують від нас на величезну повагу і щиру вдячність. А від держави — на гідну винагороду за самовіддану працю з ризиком для життя. Це не обговорюється, і так воно мало би бути.

Але буде не так, або не зовсім так. Щойно все заспокоїться і настане час нагородити гідних і покарати негідних, ми дізнаємося про те, про що поки ніхто не здогадується. Серед наших рятівників від вірусу, які отримуватимуть за це пільги, доплати, пенсії та інші блага, ми побачимо людей, про яких сьогодні й подумати такого не можна. Я міг би докладно розповісти, які саме категорії громадян стануть згодом нашими заслуженими рятівниками та ліквідаторами коронавірусу. Але не буду, щоб нікого, бува, не образити. Ви можете зробити це самі, згадавши історію ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Тоді ліквідаторами ставали усі, хто цього бажав, а особливо ті, хто знав як заробити на пільгах для «чорнобильців». А сьогодні спробуй доведи, що твій сусід, який невідомо звідки дістав посвідчення ліквідатора, не бігав особисто 26 квітня 1986 року по палаючому енергоблоку і не гасив його своєю куфайкою.

Нічого не доведеш, ще й винним будеш. Чому ні? Ми ж бачимо тепер, що нашу країну від нападу Росії захищали не ті, хто пішов тоді добровольцями на фронт, а кабінетні «воїни». Тому будьте уважні, дивіться довкіл, аби не заразитися. А заодно думайте над тим, як би й собі стати згодом ліквідатором коронавірусу з усіма належними за це пільгами...

 

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.