ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:05 15.02


Послугу  не замовляли? Все одно – плати!



Менше року тому на своїй сторінці в соцмережі я вже писав про те, як деякі заклади громадського харчування Полтави нахабно обдурюють своїх відвідувачів.

Минулого разу в одному з кафе мені внесли у чек послугу, яку я не замовляв, а саме «за обслуговування», у розмірі 12% від замовленого. Я звернув увагу адміністрації на незаконність їхніх дій і тоді принципово відмовився від замовлення. Той мій пост достатньо жваво обговорювався читачами та моїми друзями.
І ось, декілька днів тому, ми з другом вирішили поласувати піцею у піцерії «На дровах», що розташована по вулиці Пушкіна, 16.
Замовили найбільшу піцу, по склянці соку. Піца була смачна, а обслуговування — гарне. Коли офіціант приніс чек, я знову побачив «знайому» незамовлену мною послугу – «за обслуговування офіціантом». Запитав у офіціанта — вам керівництво щось доплачує, крім заробітної плати? Відповідь – Ні!
Мене це обурило! Сума наче і дріб'язкова, але таки ж я знову не замовляв цю послугу!
Дівчина-адміністратор мене зрозуміла з півслова, перерахувала суму і ми розрахувались.
Оскільки офіціант нас обслужив швидко, якісно та ввічливо – ми подякували йому значно більшою сумою, ніж була у чеку (на фото)
Звісно, це особиста справа кожного, сплачувати чи не сплачувати незамовлені послуги. Але хочу зауваджити головне — це свідомий обман відвідувачив, які мовчки сплачують незамовлені послуги, вважаючи, що адміністрація закладу має право на такі дії.
Доповідаю вам, шановні – АДМІНІСТРАЦІЯ ЗАКЛАДУ НЕ МАЄ ПРАВА ВИТРЕБОВУВАТИ З ВАС ПЛАТУ ЗА НЕЗАМОВЛЕНУ ПОСЛУГУ!
Тому і платити за ці послуги не треба.
Геннадій ФЕТИСОВ

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.