ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:11 20.02


Поверніть товариша майора!

Ми останнім часом уже тричі висвітлювали справжній безлад із дорожніми знаками у Полтаві. Щоразу ми отримуємо запевнення відділу безпеки руху УПП Полтавської області, що виявлені недоліки будуть виправлені. Але…

Згадую, ще місяць тому цією справою займалися тільки два працівника, але при моїх численних звертаннях майор Цигрик І. О., якщо не в день звертання, то за день-два після - оперативно вирішував всі ці питання!

Що відбувається зараз? А зараз створений цілий відділ чисельністю аж у ДВА ДЕСЯТКИ працівників! І при цьому питання неналежних дорожніх знаків перестали вирішуватись!

Парадокс? Не знаю. Поки що не знаю...

Багато моїх читачів пам'ятають історію з вулицею 1100-річчя Полтави, на якій розташована наша Полтавська облпрокуратура, яка раніше була обставлена дорожніми знаками типу "нікому не можна, тільки нам можна". Мені вдалося привести до тями прокурорских "удільних князьків" та прибрати всі ті заборонні знаки.

Та ось знов вияляємо якісь чудернацькі, незрозумілі знаки, на виїзді на вулиці Пушкіна. В одному місці висить знак "Дати дорогу", який крутиться на вітру у діапазоні 90 градусів – і напрямок дії знаку диктує вітер!

Це якесь місцеве ноу-хау - бо подібного немає ні в ПДР, ані в ДСТУ.

І ще - якщо дивитися на вулицю Пушкіна з боку прокуратури, то на правій стороні вулиці встановлено знак 3.21 "В'їзд заборонено". Питання просте: для кого встановлено цей знак? Чому заборонено виїзд із вулиці 1100-річчя Полтави на вулицю Пушкіна?

Питання доцільності цього знаку "Стоп" у мене виникло, коли я став бачити по два патрульних екіпажі у "засідках" на вулиці Гагаріна, які переслідують водіїв, які не виконали умови знаку і не зупинили повністю свою автівку. Знаю, що є покарані водії, з накладанням штрафу. Вважаю, що це несправедливо.

Невже цього не бачать патрульні екіпажі, які за добу не менше десятка разів проїзджають повз? Чи, може, цього не знає відділ безпеки руху УПП?

Отже, пропоную – розігнати два десятки нероб і повернути до обов'язків лише одного майора: совісного, порядного, який сумлінно виконує свої обов'язки.

А далі буде…

 

Геннадій ФЕТИСОВ


Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.