ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:43 24.07


Колегія суддів відмовила прокурору Верблюду

Сьогодні, 24 липня 2018 року, колегія суддів Полтавського Апеляційного суду Полтавської області у складі Герасименка В.М., Рябішина А.О., під головуванням Гонтар А.А., відмовила у задоволенні апеляції на рішення суду першої інстанції, з якою звернувся прокурор Полтавської обласної прокуратури.

Ще три роки тому молодого хлопця Олега ціла група слідчих Полтавського СБУ під прокурорським надзором прокурора Верблюда М.Г., «тягала» у якості свідка після того, як було заарештовано слідчого СБУ Юрія Шаманського - за вимагання і отримання хабаря по цій справі.

І це після того, як було відсторонено від цієї справи ще одного слідчого СБУ – Мирослава Савченка - за зловживання послугами свого батька - Савченко А.Г. - у суді.

І це після того, як ми з другом упіймали Начальника слідчого управління СБУ Бодака на користуванні «лівою», незареєстрованною автівкою, з підробленими документами, яку було заарештовано і відправлено на штрафмайданчик.

Всі ці члені слідчої групи вирішили помститися Олегу за звернення до ЗМІ, і перевели його (після двох років тяганини) у статус підозрюваного, що забороняється діючим КПК.

Врешті-решт, за «допомогою» Октябрського районного суду Полтави, Олегу присудили незначні матеріальні виплати – і за що б ви думали? За колекціонування орденів і медалей радянського минулого, а саме, за Орден Жовтневої революції, яким він бажав обмінятися із закордонним колегою на інші нагороди.

Всі ми знаємо про Закон, який забороняє в Україні комуністичну символіку! Але це не для Октябрського суду і прокурора Верблюда! Саме прокурор Верблюд, відомий тим, що був звільнений із лав прокуратури Наказом Генпрокурора України за проступки, не сумісні з званням прокурора (копію відповіді Генпрокуратури я маю), - ВИРІШИВ ЗАСУДИТИ ХЛОПЦЯ ДО 4-Х РОКІВ УВ’ЯЗНЕННЯ ! Але, на щастя, колегія суддів швидко розібралася по суті справи і відмовила прокурору Верблюду в задоволенні його вимог.

 

Геннадій ФЕТИСОВ


Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.