ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:42 21.03


Культ брехні



Росія бреше про все.



У тому, що вже другий десяток років несеться з їхніх ЗМІ, немає жодного слова правди! Саме тотальна брехня упродовж довгих років дозволила тамтешньому режиму спотворити власне населення, виховавши щонайменше сто мільйонів ворогів здорового глузду. Бо те, що говорять у їхніх ЗМІ, не має жодного зв’язку із реальністю.

Тому мені щонайменше дивно, що значна частина українців починає і завершує свій день із перегляду російського телебачення, а решту часу витрачає на спростування брехні, яку вони почули. Днями я спробував звернути на це увагу одного із популярних телеведучих, на що отримав звинувачення у відсутності «яєць», тобто сміливості та мужності. Бо йому, бачите, вистачає сміливості та мужності годинами дивитись російську брехню, а потім її коментувати, а мені навпаки! Що це? Звідки це і що з цим робити? Уявіть собі, що людина замість того, щоб зранку помитися в душі, залазить по вуха у гівно, а потім цілий день це гівно з себе вичищає, забризкуючи усіх довкіл. Навіщо це робити? Яка мета?

Дискутувати чи заперечувати можна те, у чому є хоча би невелика частина здорового глузду. Сперечатися із тим, що заздалегідь є брехнею з першого до останнього слова, не має жодного сенсу. Упевнений, що серед тих, хто це читає, теж такі хто щодня чи може не щодня лізуть до російського телевізора. Запитую вас, що ви хочете там побачити? Що почути? Хіба не ясно, що все, що там говорили вчора, говорять сьогодні і говоритимуть завтра є повною брехнею, яка не має нічого спільного із дійсністю. Що вам це дає? Навіщо витрачати на це дорогоцінний час у критичний момент історії?

А там, до речі, саме на це і розраховують! Бо наслухавшись і надивившись ворожої брехні не так просто повернутися до реальності, знову стати нормальною людиною із нормальним мисленням. То може подумати і припинити жити за розкладом російського телебачення? Щоб не витрачати час на обтирання з себе смердючого пропагандистського гівна і не ходити потім серед людей із цим запахом. Чи може ви вже принюхались?

 

Микола Несенюк

 

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.