ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:46 12.07


Відбудова країни — модернізація життя



План відбудови України – це можливість для радикальної модернізації всього життя в Україні.

Той обсяг інвестицій, які ми сьогодні обговорюємо для відбудови інфраструктури, має закласти основу для принципового нового вектору розвитку державу. Причому не тільки в економіці, але і в освіті, соціальній сфері, культурі, громадянських свободах.

Для себе я визначив такі основні принципи відбудови.

  1. Синергія. Кожна інвестована гривня в економіку має заробити додатково ще 3-4 гривні в дотичних сферах.
  2. Локалізація. Ми маємо говорити не тільки про відбудову старих виробництв, але і насамперед про започаткування нових, високотехнологічних та високодохідних виробництв.
  3. Нульова толерантність до корупції. Не можна допустити, щоби бодай гривня з усіх $750 млрд осіла в кишенях якихось чиновників. Це буде наругою над пам’яттю тисяч полеглих героїв.
  4. Нова якість державних послуг. Результатом програми відбудови будуть не тільки нові мости та заводи. Головним результатом має стати нова якість державних послуг – швидко, ефективно, економічно (без корупційної складової).
  5. Пріоритети громадянського суспільства. Ми будуватимемо по суті нову країну. Це означає і базове визначення нового суспільного діалогу, похід до влади людей нової якості – молодих, не замішаних в корупції, тих, що знають сутність громадянського обов’язку.

Сергій ІВАЩЕНКО, депутат полтавської міськради, підприємець

 

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.