ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:27 31.05


Готуєте важливий захід? «Кантіна» запрошує!


 

Якщо у вас виникла необхідність провести важливий захід для групи людей від 25 до 100 осіб, але ви не визначилися де саме це зробити — є чудове рішення. У такому випадку ви навряд чи знайдете в Полтаві краще місце, ніж зал «Кантіна» у центрі міста.

Останнім часом у Полтаві відбувається безліч цікавих конференцій, семінарів, тренінгів. Часто — із залученням запрошених гостей із різних міст України та з-за кордону. Провести захід на високому рівні, з урахуванням побажань замовника та увагою до кожної найдрібнішої деталі — все це можливо організувати в залі «Кантіна».

Знаю. Був. Бачив. Тому — маю честь рекомендувати.

Зал «Кантіна» готельно-ресторанного комплексу «Палаццо» місткістю до 100 осіб знаходиться на цокольному поверсі готелю, має окремий вхід із фасаду будівлі, розрахований на проведення тренінгів, семінарів, відеоконференцій, зустрічей. Поруч із залом знаходиться просторе приміщення для кава-пауз та фуршетів. Зал обладнаний мультимедійним проектором, екраном, мікрофонами та системою кондиціонування.

Вартість оренди залу «Кантіна» — 700 гривень за годину. Потрібно зауважити, що на період менше чотирьох годин зал «Кантіна» надається тільки при замовленні додаткових послуг (наприклад, розміщення в готелі або харчування). Але вам завжди тут із радістю підуть назустріч.

Вартість оренди включає використання:
— екрану;
— проектора;
— фліп-чарта;
— настільних мікрофонів;
— радіомікрофону;
— перемикача слайдів;
— інтернету.

Місткість залу, до речі, може змінюватися залежно від побажань замовника:
«Театр» (рядами) — 85 осіб; «Літера П» — 45; «Клас» — 40; «Кабаре» — 35.

Довідки за номером телефону / факсу: + 380 (532) 611 208.

Фото — palazzo-hotel.phnr.com

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.