ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:34 25.03


"Міс українська діаспора" займається благодійністю в Полтаві

Найкрасивіша українка в США Євгенія Борідка разом із засновником українсько-американського проекту "Незабутня квітка" Алексом Гутмахером розповіли про свою допомогу знедоленим.

Сьогодні відбулася прес-конференція засновника і продюсера першого українсько-американського проекту "Незабутня квітка", президента компанії ArtEmes Entertainment Produktion Алекса Гутмахера та власниці титулу "Міс українська діаспора" Євгенії Борідки.

Обидва вони – вихідці з України. Чоловік родом із Одеси, професійний музикант із багаторічним стажем, виїхав у США в 1996 році. А дівчина – з села Гоголевого Шишацького району, мешкає у Нью-Йорку останні вісім років. У 2015-му в Чикаго відбувся конкурс краси для представниць української діаспори, на якому Євгенія перемогла.

У підсумку я отримала в подарунок квиток до України та грошову суму для здійснення благодійної місії тут. Будь-яка благодійна справа об'єднує. Власне, саме тому ми з Алексом працюємо разом. Особисто я вирішила опікуватися дітьми, мені ближче те, що пов'язано із ними. Наприклад, у Києві для дитячого будинку я придбала прилад для вологого прибирання. У Полтаві, в дитячому будинку №2, попросили придбати набори для малювання

- зазначила Євгенія Борідка.

Натомість Алекс Гутмахер допомагає онкохворим і ось чому:

Мій статус допомагає привертати увагу до онкохворих людей. Я сам переніс 11 операцій із цього приводу. Коли я мандрую, окрім речей у мене є спеціальний чемоданчик із ліками, які я приймаю щодня. Моя натхненниця – американська співачка українського походження Квітка Цісик, яка померла від раку молочної залози. Я мрію, аби в усіх містах України з'явилися пересувні мамографи для відповідного обстеженні жінок, а іменем Цісик була названа вулиця, наприклад, у Полтаві. І щоб у нашому заході на честь сильних жінок взяла участь Надія Савченко. Так, я мрійник, але від себе зроблю все, що можу

Меценат для кількох міст України почав поставляти відповідні мамографи. Його поїздка разом із Євгенією Борідкою закінчиться в Одесі 5 квітня концертом "Незабутня квітка", на якому виступатимуть відомі українські виконавці.

допомога, благодійність, Борідка, Гутмахер

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.