ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

08:29 04.04


Афіша на Квітень

Концерти, вистави та вечірки у Полтаві. Квітень-2016

Полтавський обласний академічний музично-драматчний театр імені М. В. Гоголя

Концерт-хол Villa Крокодила

SPACE: Deep Voice / Moon Shot


 2 квітня о 22:00. SPACE: Єдина подія в місті, де можна відкрити для себе абсолютно новий і неповторний в нашому місті формат музики! Тільки тут вас "прокачає" Tech-звучання, а також вперше для вас - нові спецефекти в цьому нічному клубі!
Для вас відіграє діджей і саунд продюсер з Кременчука - Moon Shot!
Цей талановитий хлопець, входить в ТОП-50 кращих діджеїв країни за версією головного DJ порталу України - TOPDJ. Засновник і резидент українського лейбла "Soul of Moon Records", автор понад 50 треків.
Ну і як завжди, додасть жару автор проекту - Deep Voice! Офіційний учасник ювілейного "Казантипу", має релізи на світових лейблаx, співпрацює і отримує підтримк від великих артистів техно сцени і в свої 20 років уже випустив свою першу вінілову платівку.


"СПЛИН cover party" in Villa Крокодила!

3 квітня о 20:00. Усі улюблені пісні гурту "СПЛИН" зіграє група "RADIONIKA" - майстри каверів і кращий музичний колектив в Україні по відтворенню пісень А.Васильєва!


"АКВАРИУМ и Борис Гребенщиков"

6 квітня о 19:00 всіма улюблена культова група "Акваріум" і її лідер, легенда російського року Борис Гребенщиков уперше в історії приїдуть до Полтави. Історична подія!

DRUM AND BASS Party

Група "БУМБОКС"

9 квітня о 19:00. Всіма улюблена культова група "БУМБОКС" знову приїде в Полтаву, щоб подарувати свою божевільну енергетику і море драйву.


"КИНО tribute Party"


 10 квітня о 20:00. Дві години мега-хітів групи "КІНО" у виконанні вуличних музикантів "BEAST cover band".


"СТОЛЬНЫЙ ГРАД"

15 квітня о 19:00. Творче Об'єднання "Стольний Град" (Ярмак, TOF, БРДК і ГІГА) відправляється в концертний тур на підтримку свого другого альбому. Ідея вирушити у всеукраїнське турне з'явилася після успішного концерту на День Києва, який хіп-хопери проводять другий рік поспіль в столиці України. І вже цієї весни учасники "Стольного Граду" порадують своєю творчістю шанувальників в різних містах нашої країни.


"КиШ cover party"


 17 квітня о 20:00. Дві години пісень легендарної російської рок-групи "Король и Шут" у виконанні кавер-групи "Добрі люди".


"БІЛА ВЕЖА"


21 квітня о 20:00. "Біла Вежа" - це феномен в українському музичному світі. Хлопці успішно доводять, що можна уникнути стандартів та ярликів сучасного шоубізу та створити свій унікальний музичний образ і стиль. Із серпня 2015 року гурт "Біла Вежа" - учасник шостого сезону національного співочого шоу "Х-Фактор" на СТБ. Подолавши попередні етапи, хлопці увійшли у ТОП-5 найкращих виконавців сезону "Х-Фактор".
Гурт "Біла Вежа" по праву вважається одним із найромантичніших рок-гуртів України. Творчість - щира та чуттєва, а завдяки рок-музиці - ще й потужна та енергійна. Лірика пісень гурту глибока та змістовна.
Наразі хлопці записали два альбоми та випустили 5 синглів.
Пісні гурту можна почути на багатьох FM радіо-станціях України (Радіо ЄС, Радіо 24, Радіо Рокс тощо), а кліпи можна побачити на телевізійних каналах М1, М2 та A-One. Кліпи гурту збирають десятки тисяч переглядів на Youtube, а загальна кількість переглядів відео з виступами гурту на Youtube вже перевищила 650 000.
Наразі гурт вирушає у всеукраїнський тур на підтримку синглу “Бути вільним”.
Вже оголошена участь “Білої Вежі” на одному із найбільших фестивалів України - “Схід-Рок”, а також у якості суппорту легендарного гурту “Uriah Heep” у квітні 2016-го.


Чемпіонат Pole Dance-2016


22 квітня о 19:00. Pole-studio "Brilliants" спільно з федерацією спорту з повітряної акробатики м.Суми, за підтримки Полтавської обласної державної адміністрації, РА "БОЙКО" і "5 каналу", проводить щорічний регіональний чемпіонат в Полтавській області з Pole Dance. У Полтавському чемпіонаті зможуть взяти участь тренери і учні студій Pole dance різного віку (від 7 до 35 років).


АРИЯ tribute Party

24 квітня о 19:00. Кращі мега-хіти групи "АРІЯ" у виконанні "BEAST"
"BEAST" - перший і єдиний у СНД офіційний АРІЯ tribute проект!
Це незабутні, всіма улюблені хіти групи "АРІЯ" в живому виконанні!
На їх виступах відтворюється неповторна атмосфера арійських концертів.
Для поціновувачів творчості гурту "АРІЯ" є чудова новина: альбом "Кров за кров" на концерті прозвучить у повному обсязі від першої до останньої пісні.


Лесь Подерв’янський


Цього вечора прозвучать невмирущі твори видатного митця сучасності, батька укрсучліту, головного матерщинника країни про життя, смерть, секс, кохання, зраду. Приходьте - мєсто встрєчі ізмєніть ніззя!


ПД «Листопад»


Оскар і Рожева Дама


5 квітня о 17:00. Знаменитий в усьому світі епістолярний роман сучасного французького класика Еріка-Еммануеля Шмітта ( "Оскар і Рожева Дама") про хвору дитину, який пише листи Богу для спасіння душі, свого часу розірвав серця Заходу. Десятки спектаклів в Європі, Канаді та Америці, фільми на всіх континетах. Цю ж вічну історію перечитують в Україні - з акцентом на наші колізії, на наших реальних дітей.
Вистава "Оскар і рожева пані" з Ірмою Вітовською в головній ролі і музикою "Океану Ельзи" - це історія невиліковно хворого хлопчика, який пише листи Богу. Постановка - благодійна. Творці вистави прагнуть привернути увагу до паліативної допомоги хворим, яких лікарі вже не в змозі врятувати.


Оля Полякова


 8 квітня о 19:00. Концерт найвідомішої суперблондинки України Ольги Полякової у Полтаві.


"Вар’яти шоу"


9 квітня о 17:00. Відомий телеведучий, шоумен, гуморист, волонтер Сергій Притула вкотре приїздить до Полтави з друзями та однодумцями, об’єднаними назвою "Вар’яти-шоу". Цього разу зі сцени ПД "Листопад" лунатиме абсолютно нова програма.


Тамерлан і Альона


10 квітня о 19:00. Популярний український дует Тамерлан та Альона вирушає у великий міжнародний концертний тур на підтримку другого студійного альбому "Хочу з тобою".

Broadway Show


Концерт Олександра Пономарьова


22 квітня о 19:00. Концерт народного артиста України Олександра Пономарьова у Полтаві.


Концерт Ірини Білик


25 квітня о 17:00. Концерт відомої української співачки Ірини Білик у Полтаві.

Конкорд-кіно




Muza-bar
Спектакль "Наташина мечта".


10 квітня о 19:00. Сповідь про любов і дружбу. Автор п'єси - Ярослава Пуліновіч. У ролі Наташі - Ельзара Бекірова.


Концерт гурту "Люм’єр"

16 квітня о 20:00. Концерт гурту "Люм’єр". Хлопці готують унікальну, атмосферну програму, головним інгредієнтом якої стануть пісні з нового, україномовного ЕР гурту.


Полтавський художній музей (галерея мистецтв)
Виставка карикатур «Карлюка-2016» (весь квітень).


Дендропарк
Полтава саджає дерева миру

9 квітня о 10:00. Полтавський дендропарк. Полтавці зможуть долучитися до висадки молодих дерев у рамках акції "Дерева миру".

Афіша, Полтава

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.