ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:22 21.04


У полтавців зросла заборгованість за комунальні послуги

Заборгованість жителів Полтавщини за комунальні послуги за останній опалювальний сезон зросла на п'ять відсотків і зараз становить 82 відсотка.

Заборгованість жителів Полтавщини за комунальні послуги за останній опалювальний сезон зросла на п'ять відсотків. Про це "Лтаві" повідомив начальник управління житлово-комунального господарства ОДА Едуард Рева. Нині 82 відсотки населення сплатили за комунальні послуги. Головна проблема виникає із нарахуванням субсидій. Якщо раніше їх отримували 35 відсотків споживачів області, то зараз - удвічі більше.

І за все це сплачує держава. Тому є проблеми з нарахуванням і розрахунки за енергоносії перед "Водоканалом", перед НАК "Нафтогазом". Там є заборгованість, різниця в тарифах, яка з деяких суб'єктивних причин була призупинена. Майже 250 млн, які були за Постановою нам передбачені, були зупинені. Тому що контролюючі органи сподівалися побачити корупційні складові. Але цього не відбулося і більше 250 млн різниці в тарифах на енергоносії, яка б нам дала повністю розрахуватись. У нас би всі наші підприємства водопостачання розрахувалися за електричну енергію і питань би у нас не було по газу.

Загалом же Полтавщина за рівнем розрахунків за комунальні послуги перебуває у середині всеукраїнського рейтингу, підсумував Едуард Рева.

борги, комунальні, Рева

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.