ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:47 24.05


Підприємці вимагають припинити незаконну торгівлю на площі Слави у Полтаві

Підприємці Полтави, які ведуть свій бізнес поблизу Південного вокзалу, звернулися з відкритим листом-зверненням до місцевої влади, правоохоронців та журналістів із проханням про підтримку.

Цей лист потрапив до нашої редакції. У ньому, зокрема, говориться:

Ми вимушені звернутися до всіх вас із вимогою застосувати ефективні заходи з тим, щоб підприємці м. Полтава працювали у рівних умовах, дотримуючись діючого законодавства, у тому числі санітарних вимог та було ліквідовано підстави для корупції. Ми орендуємо земельні ділянки під кіоски для торгівлі на ринку, що на площі Слави. Кожен із нас сплачує податки, дотримується санітарних та інших вимог торгівлі. Ми не маємо зауважень від керівництва ринку чи державних служб. Разом із тим щодня, безпосередньо на площі Слави, тобто у не відведеному місці, в порушення санітарних вимог, створюючи безпосередню безпеку для руху транспорту й життю і здоров'ю населенню торгують продуктами харчування інші підприємці. Вони продають: ковбасу, хліб, масло, сири, м'ясо, цукерки, печиво та інше

Вони не мають холодильників, їхня продукція не має дозволів санстанції та ветслужби, торгують із асфальту серед пилюки і грязюки. З настанням теплої погоди вірогідність поширення інфекційних хвороб зростає.  При цьому відомо - жоден із них не має права на торгівлю на площі. Вони або взагалі не є підприємцями і займаються такою діяльністю завдяки хабарам або мають право на торгівлю на інших ринках. У цьому не важко переконатися, прибувши на місце події з 7:00 до 10:00 години.

При цьому ми не заперечуємо проти торгівлі на площі селян, які особисто виростили розсаду чи іншу городину. На своїй шкірі ми відчуваємо, як корупція шкодить чесному бізнесу. Адже підприємці, які торгують у невстановленому місці, прямо заявлять про їхній надійний "дах" серед представників влади та правоохоронців. Ось так площа Слави у Полтаві перетворилася на площу "Хабарницької Слави"

Ми, підприємці, які сплачують податки, вимагаємо від міського голови, начальника фіскальної служби, начальника поліції разом із іншими відповідними службами припинити незаконну торгівлю на площі поблизу Південного вокзалу. В іншому випадку ми змушені будемо також торгувати на площі, можливо, до повної зупинки руху транспорту. Якщо цього буде недостатньо ми станемо торгувати в центрі міста - навпроти міськвиконкому. Адже якщо можна незаконно торгувати на площі Слави - то чому не можна в центрі? Упевнені, що лише таким чином можна змусити корупціонерів виконувати закон

Додаткові файли:
Скан.jpg

звернення, торгівля

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.