ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:26 31.05


На вилучені в керівника полтавського "Правого сектору" речі наклали арешт

Апеляційний суд не скасував ухвалу Октябрського районного суду, за якою знайдені в очільника "Правого сектору" Марка Чауса речі мають арештувати.

31 травня колегія Апеляційного суду Полтавщини залишила без задоволення скаргу адвоката керівника полтавського "Правого сектору" Марка Чауса про скасування ухвали щодо накладання арешту на речі, які в нього вилучили під час обшуку. Дану ухвалу виніс 18 травня Октябрський районний суд.

На суді прокурор зазначив, що вилучені речі можуть підтвердити причетність представників "Правого сектору" та самого Марко Чауса до ряду злочинів.

Дружина ж підозрюваного Олена говорить, що чоловіка викрали, а відкрите кримінальне провадження – політичне замовлення. Також Олена Чаус зазначила, що телевізор, який Марко начебто вкрав під час так званого розбійного нападу та котрий потерпілий впізнав серед вилучених речей, підкинули.

Нагадаємо, що керівника полтавського осередку "Правого сектора" Марко Чауса оголошено в розшук. Його та ще чотирьох чоловіків підозрюють в розбійних нападах та вимаганні. Нині слідство за даним кримінальним провадженням триває.

Чаус, суд, Правий сектор

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.