ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:40 19.06


Мусієнко виступила з "Океаном Ельзи" на головній арені країни

Переможниця шоу "Голос країни″ на телеканалі "1+1″ наша землячка Віталіна Мусієнко стала спеціальним гостем великого концерту гурту "Океан Ельзи", що відбувся 18 червня у Києві на НСК "Олімпійський".

Заспівати зі своїм тренером та легендою української музики Святославом Вакарчуком на наймасштабнішій сцені України перед багатотисячною аудиторією — це була мрія 19-річної дівчини з селища Котельва на Полтавщині. Ще півроку тому, йдучи на "сліпі прослуховування" "Голосу країни", проста студентка факультету мікро- та наноелектроніки і уявити не могла, що її мрія здійсниться так скоро.


Це неймовірно, що за такий короткий проміжок часу здійснилися одразу кілька моїх найзаповітніших бажань! Перемога на проекті, квартира у Києві та ще і виступ зі Святославом на стадіоні — про таке я не могла навіть мріяти!

— каже Віталіна.
Святослав Вакарчук та Віталіна Мусієнко на концерті у Києві виконали знакову пісню "Небо над Дніпром", яку тренер та його підопічна співали у суперфіналі "Голосу країни-6″.
Переможниця шостого сезону телепроекту Віталіна Мусієнко отримала від телеканалу "1+1″ пісню, кліп та квартиру в Києві у ЖК "Щасливий" від компанії "НоваБудова", а на новосілля, яке станеться незабаром, запросила всю свою команду.



Мусієнко, Вакарчук, концерт, творчість, культура, шоу

За темою:

  • Біг-бенд президентського оркестру зібрав у Полтаві аншлаг
  • Полтавці відзначили 120-річчя оперного маестро Бориса Гмирі
  • До Полтави в лютому завітає Національний президентський оркестр
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.