ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:58 26.06


На концерті до Дня молоді школярка виграла автомобіль

У Полтаві на концерті до Дня молоді учениця 22-ї школи міста виграла машину марки "Geely". Концерт, на якому виступили відомі гурти "Скай", "Антитіла", "Бумбокс" завершився опівночі. Після чого був салют.

25 червня на стадіоні "Ворскла", на концерті до Дня молоді, учениця 22-ї середньої школи Надія Холодна виграла автомобіль марки "Geely". Дівчинка розповіла, що ця машина стане першою в її сім’ї.

Автомобіль розігрувався за номерами квитків, яких було роздано 13 тисяч. Кожен номер був написаний на маленькому папірці, які по черзі витягували з двох барабанів. Вони були заповнені майже пропорційно. Крім автівки, розіграли також 20 новеньких велосипедів, власниками яких стали вихованці 31-ї гімназії, 3-ї, 5-ї, 27 школи, ПНТУ ім. Кондратюка...
Перед початком святкового концерту на вході перевіряли квитки. Стадіон увечері охоронявся, стояла карета швидкої. Близько 20:10 трибуни вже були заповнені глядачами. Крім того, дехто спостерігав за концертом з даху багатоповерхівки поблизу арени.

Ведучі привітали молодь зі святом і зазначили, що "саме зі студентів почалася революція, тому саме молоді парубки та дівчата будують майбутнє України". Спочатку мікрофони ведучих працювали не дуже якісно, але технічні проблеми незабаром усунули.
Першим перед полтавцями виступив Олександр Кварта, учасник шоу "Україна має талант". Разом із ним присутні заспівали також легендарну українську пісню "Смерека". Після виконавця, на сцені з’явився гурт "Скай".


Кохання нам і поваги один до одного. Світла нам в наших серцях і душах
 - побажав полтавцям соліст гурту Олег Собчук.


Після їх виступу, глядачі хвилиною мовчання вшанували пам’ять військових, які віддали своє життя за Україну...
Далі на сцені з’явився гурт "Антитіла". Окрім своїх пісень, вони заспівали хіт Кузьми Скрябіна з назвою "Люди, як кораблі", аби згадати загиблого у ДТП Андрія Кузьменка.


Слухайте українську музику. Цінуйте українське
 – сказав Тарас Тополя, соліст гурту "Антитіла".


Виступ транслювався через програму "Періскоп", тому за концертом на "Ворсклі" могли спостерігати глядачі з будь-якого куточку світу.
Завершився ж святковий концерт виступом гурту "Бумбокс". Після цього, вже опівночі, полтавцям і гостям міста влаштували святковий феєрверк. Відзначимо, що з 2014 року салют у Полтаві заборонений, відповідно до розпорядження міського голови. Який сам чомусь про нього забув...

 

При підготовці матеріалу використано фото з соціальних мереж

свято, музика, культура, салют, Олександр Мамай

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.