ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:41 09.07


Нову пісню Андрія Данилка висміяли журналісти. ВІДЕО

"Якщо прокинулася без спідниці я - значить, вчора колобродила", - виспівував Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка, на фестивалі Лайми Вайкуле в латвійському місті Юрмала. "Хіт" уже висміяли у соцмережах.

Андрій Данилко продовжує ганьбити Україну у світі, - вважають деякі журналісти.

"Днями на фестивалі у Юрмалі він заспівав пісню "Нє простітутка я", вдягнений в пародію на український народний одяг - вишиванку, плахту, на голові ідіотська зірка, традиційна для образу сердючки... ну все, щоб публіка могла поржати", - пише відома журналістка Тетяна Висоцька.

"Якщо прокинулася без спідниці я - значить, вчора колобродила", - виспівував Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка, на фестивалі Лайми Вайкуле. Можливо, розповнілому Андрієві варто змінити імідж і обзавестися спідницями вільнішими? А то кругленький животик, мабуть, уже перевершив обсягами значний бюст Сердючки, задається питанням портал www.dni.ru.

А тим часом в авторитетному американському виданні "The New York Times" опублікований матеріал "Неофіційний топ літа". Серед іншого автор статті розповів про українську вишиванку як "селянську блузку", що вже увійшла у всесвітній обіг, інформує vidia.org.

 

До речі, самій Лаймі Вайкуле пісня Сердючки сподобалася. Лайма навіть заявила, що впізнала у ній себе...

культура, мистецтво, музика, Юрмала, Данилко, вишиванка

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.