ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:32 05.08


Полтавський автоагрегатний завод збільшив обсяг продажів до 66 мільйонів

Полтавський автоагрегатний завод (ПААЗ) в січні-липні збільшив обсяг реалізації продукції майже на один відсоток, що склало 66,6 млн грн.Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства, пише УНІАН.

Згідно з повідомленням, із загального обсягу реалізованої заводом продукції гальмівної апаратури продано майже на 53,5 млн грн, товарів народного споживання - більш ніж на 9,5 млн грн.

При цьому в загальному обсязі відвантаженої в січні-липні продукції частка експорту склала 67,4 відсотка, в тому числі гальмівної апаратури - 77,8 відсотка.

Як відзначили представники підприємства, в загальному обсязі експорту приріст поставок до Республіки Білорусь в порівнянні з аналогічним періодом минулого року склав 53,7 відсотка.

При цьому, в липні ПААЗ реалізував товарів майже на 12 млн грн, з яких гальмівної апаратури було продано на 9,5 млн грн.

Майже 70 відсотків липневих продажів склав експорт.

Полтавський автоагрегатний завод (Полтава) - машинобудівне підприємство з виробництва складної гальмівної апаратури для великовантажних автомобілів, з 1996 року входить до складу компанії "АвтоКрАЗ".

ПААЗ, автоагрегатний, експорт

За темою:

  • В області хочуть збудувати новий завод із виробництва крупи
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.