ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:44 21.08


Полтавка презентувала форму паралімпійської збірної України

Паралімпійські ігри цьогоріч відбуватимуться в Бразилії 7-18 вересня. У Києві тим часом відбулася презентація форми нашої збірної, в якій активну участь взяла паралімпійська чемпіонка Оксана Хруль.

Ще не завершилися Олімпійські ігри, а спортсмени України вже готові вирушити на Паралімпійські ігри, які також відбуватимуться у Ріо-де-Жанейро - з 7 до 18 вересня. У Києві вже відбулася презентація форми нашої збірної, в якій активну участь взяла паралімпійська чемпіонка з плавання, полтавка Оксана Хруль.
На Паралімійських іграх у Ріо виступатимуть 155 українців, серед них 14 наших земляків - представників Полтавщини: плавці - Юрій Божинський, Дмитро Виноградець, Євген Богодайко, Оксана Хруль, Наталія Шестопал і Ярослав Денисенко, велогонщик Єгор Дементьєв, гравці з голболу - Тетяна Говоруха, Марина Габеда, Наталія Мірошник та Юлія Пасько, параканоїст Сергій Ємельянов, легкоатлетка Наталія Кобзар та параволейболіст Олександр Дряпак.

До Ріо-де-Жанейро паралімпійська збірна України вирушить уже скоро. Урочиста церемонія проводів, за участі відомого полтавського репера Артема Лоїка, відбудеться 27 серпня (о 19:00) на Майдані Незалежності у Києві.

інваспорт, Паралімпіада, Ріо-2016, Хруль

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.