ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:43 21.08


Нижні Млини відзначили 345-річчя. ВІДЕО

Село Нижні Млини – улюблене місце відпочинку багатьох полтавців, яких у вихідні дні приваблює сюди чудова природа та життєдайна сила Ворскли. За історичними даними, селу цього літа виповнилося 345 років.

Тут вона набуває надзвичайної краси, адже є у Нижніх Млинах і тихе плесо, і стрімкі водоспади по інший бік греблі. Та мало хто знає, що село це – одне з найстаріших у Полтавському районі. За історичними даними, йому цього літа виповнилося 345 років. Цю дату приурочили до Дня села, який нижняни (так називають їх жителі навколишніх сіл) відзначали минулої суботи.
Центром урочистостей став місцевий Центр дозвілля, де від самого ранку відбувалися цікаві масові заходи. Спершу участь у них взяли діти, адже для них працювали атракціони, усі бажаючі могли поласувати і «солодкою ватою», пограти з героями улюблених мультиків. А потім усіх частували смачною кашею. До речі, усе це було безкоштовно: Щербанівська сільська рада подбала, аби ніхто з дітей не залишився ображеним.
А кульманіцією урочистостей  стало вшанування сільських активістів, знаних людей села, багатодітних матерів та учасників художньої самодіяльності. До речі, в рамках Дня села відбувся тут і традиційний мистецький фестиваль "Щербанівські джерела" - своєрідний огляд художньої самодіяльності  місцевих аматорських колективів Щербанівської сільської ради – з самих Нижніх Млинів, Щербанів, Розсошенців, Гори…



Нижні Млини, Ворскла, свято, День села, концерт

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.