ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:02 09.09


СБУ просить два мільйона з бюджету для обладнання в зону АТО

Управлінню Служби безпеки України в Полтавській області необхідно придбати нове обладнання вартістю 2 млн.грн.

Це обладнання потрібно для поліпшення виконання завдань у сфері антитерористичної діяльності, повідомив начальник УСБУ Полтавщини Юрій Рахівський.

У зоні АТО виконують завдання і співробітники СБУ з Полтавщини. Зараз є потреба в радіоелектронній апаратурі, що дозволить оновлювати втрачену інформацію на засобах зв'язку, які є речовими доказами, в апаратурі для контролю за радіоефірами противника і ін. Всього необхідна сума складає 2 млн 183 тисячі грн

- сказав Рахівський, якого цитує УНН-Центр.

Як повідомив директор департаменту фінансів Полтавської облдержадміністрації Павло Кропивка, виділення коштів буде можливо при перевиконанні обласного бюджету на п'ять відсотків.

Чи можливо виділення коштів на нову апаратуру для співробітників СБУ з бюджету Полтавської області, стане зрозуміло за підсумками виконання бюджету за дев'ять місяців цього року. У випадку, якщо перевиконання бюджету складе п'ять відсотків - виділення коштів можливо. Станом на 1 вересня ці показники нижче

- пояснив Кропивка.

Члени комісії Полтавської обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових і учасників бойових дій підтримали рішення про виділення коштів. Остаточне рішення ухвалюватимуть депутати облради під час сесії після розгляду виконання бюджету.

СБУ, гроші, бюджет

За темою:

  • СБУ і Нацполіція затримали "чорних зброярів"
  • Подорожі у відрядженні: заступнику голови Полтавської облради вручили підозру
  • На Полтавщині СБУ викрила ще трьох прихильників "рашизму"
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.