ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:07 10.09


З Полтавщини до Мінекології надійшло перше електронне звернення

Лише за першу добу функціонування електронного сервісу ecomapa.gov.ua надійшло 79 звернень від громадян із усіх регіонів України. Одне з них - із Пирятинського району Полтавщини.

Найактивніші - жителі Київської області, від них надійшло 16 повідомлень про місце знаходження сміттєзвалищ. По-одному зверненню надійшло від Полтавської, Кіровоградської, Чернігівської та Закарпатської областей.
До Мінекології звернулися мешканці Пирятинського району. Їхнє звернення прийнято 8 вересня. Як зазначається на сервісі ecomapa.gov.ua, відповідальний - Полтавська обласна державна адміністрація, дата контролю - 9 жовтня 2016 року.

Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак закликав усіх українців приєднатися до очищення країни від сміття і активніше  користуватися  інтерактивною картою сміттєзвалищ та мобільним додатком до неї, який функціонує на всіх мобільних пристроях.
Метою створення електронного сервісу є проведення оперативної інвентаризації всіх наявних сміттєзвалищ в Україні, як легальних, так і стихійних та нанесення інформації про них на інтерактивну мапу з геолокаційною прив’язкою. Сервіс постійно оновлюється. Кожен може зайти на сторінку сервісу, зареєструватися і залишити повідомлення про звалище. Отримані дані оброблятимуться і надсилатимуться у вигляді звернень громадян до відповідних органів.

екологія, сміттєзвалище, звернення

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.