ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:41 24.09


До Полтави на музичний фест приїдуть два міністри

25 вересня до Полтави на "Мазепа-Фест" обіцяють приїхати два вітчизняних міністри - культури та молоді і спорту. Організатори обіцяють цікаву та різноманітну програму традиційного свята вітчизняної культури.

Очікується, що завтра до Полтави на фестиваль завітають міністр культури Євген Нищук,  міністр молоді і спорту Ігор Жданов, активісти скаутської організації "Пласт", воїни АТО, рок-музиканти з Полтави, Гадяча, Кременчука, Києва, Сум, Рівного та інших міст.

Учасники урочистостей покладуть квіти до пам'ятника Мазепі. Відбудеться освячення великого державного прапора священиками Полтавської єпархії УПЦ Київського патріархату. Згодом це фестивальне знамено буде  урочисто  піднято  на щоглу поруч із Співочим полем Марусі Чурай, де о 15-й годині завирує рок-сцена "Мазепа-фесту".
А кращий в Україні виконавець музичних творів доби мазепинського бароко, знаний кобзар Тарас Компаніченко разом із своїм етно-гуртом "Хореа козацька" виконає  пісні на слова гетьмана Мазепи "Всі покою щиро прагнуть".

культура, мистецтво, музика, фестиваль, Мазепа

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.