ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:03 27.09


У Полтаві визначилися переможці Кубка України з таїландського боксу

У Полтаві відбувся фінальний етап Кубка України з таїландського боксу, в якому взяли участь спортсмени 10 областей країни.

Бійці Полтавщини у першості серед чоловіків та жінок до числа призерів не входили, тут домінували представники Одеської, Харківської та Київської областей, які вибороли більшість медалей.

А ось у першостях серед юніорів та юнаків наші земляки виборювали повні комплекти нагород. У турнірі серед юніорів (до 17 років) полтавець Данило Плеханов (клуб "Легіон") переміг у ваговій категорії до 57 кг, вигравши фінальний поєдинок у Максима Нестерова (Дніпропетровська обл.). Срібним призером став Вадим Романенко ("Легіон") - до 71 кг, бронзовими - полтавець Владислав Жигалко (клуб "Гепард") - до 67 кг та Валерій Тютюнник (Миргород) - до 60 кг.

У першості серед старших юнаків (до 15 років) Максим Дроботенко (Миргород) переміг у категорії до 57 кг, вигравши фінальний бій у Гліба Чабана (Дніпропетровська обл.). У категорії до 36 кг одразу двоє наших земляків стали призерами: срібним - полтавець Іван Рус ("Легіон"), бронзовим - Роман Коваленко (Миргород). Також "бронза" в активі Михайла Якименка (Миргород) - до 45 кг.

Серед юнаків молодшого віку (до 13 років) перше місце у категорії до 39 кг завоював полтавець Михайло Сердюк ("Легіон"), який у фіналі переміг Дмитра Богатирьова (Херсонська обл.). Двоє полтавських "легіонерів" стали призерами у вазі до 36 кг: срібним - Владислав Крамський, бронзовим - Іван Тесленко, а Денис Саргсян (Миргород) став бронзовим призером у категорії до 42 кг.

спорт, муай-тай

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.