ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:15 02.10


Ювіляр Ромаскевич подарував полтавцям сольний концерт із "вулканом" пристрастей

1 жовтня у Полтавському міському будинку культури повноправним володарем сцени був Володимир Ромаскевич, якого вітали з 60-річним ювілеєм. Свій ювілей він відзначив двогодинним сольним концертом.

Відкрив концерт відомий полтавський музичний продюсер Леонід Сорокін, який розповів про творчу біографію Володимира Ромаскевича, який уже 27 років організовує та проводить конкурси краси "Міс Полтава", конкурси військово-патріотичної пісні, організовує концертні програми на східному фронті. Як повідомив Леонід Сорокін, на особистому рахунку керівника творчого об'єднання "Арсенал" Володимира Ромаскевича - 160 записаних пісень, а якщо би він розпочав виконувати свій не особистий, а загальний пісенний "арсенал", то концерт міг би тривати протягом... місяця.
А потім розпочався концерт Володимира Ромаскевича, який із першої до останньої пісні полонив і зачарував глядачів цілим "вулканом" пристрастей. Кожна пісня свого часу пройшла "крізь" душу Володимира Ромаскевича і до сліз влучала у серця глядачів, які настільки були зачаровані піснями, що втратили відчуття часу.
Було море квітів, не кожен міг протиснутися до сцени, щоб вручити букет особисто Ромаскевичу. Букети квітів передавали як естафету - по рядах.
Завершальним акордом концерту стали слова самого Володимира Ромаскевича: "Любі полтавці! Дякую за цю чудову зустріч, можливо, ще зустрінемося". У цей момент із зали, в якій глядачі аплодували стоячі, пролунав гучний вигук: "Не треба говорити МОЖЛИВО, краще скажіть ОБОВ'ЯЗКОВО зустрінемося!"


концерт, ювілей, музика, Ромаскевич

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.