ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:46 07.10


Платники податків Полтави поповнили бюджети на 2,2 мільярда гривень

За січень-вересень 2016 року до державного бюджету від платників м.Полтави надійшло 1 мільярд 220 мільйонів гривень податкових платежів.

Таким чином підбив підсумки роботи відомства за дев'ять місяців керівник ДПІ у Полтаві Дмитро Мельник.

До місцевого бюджету податковою інспекцією м.Полтави у поточному році мобілізовано 1 мільярд 30 мільйонів гривень.

До бюджету міста Полтави платники податків сплатили 870 мільйонів гривень, що на 281 мільйон гривень більше за відповідний період минулого року.

"Як свідчить динаміка надходження до міського бюджету на 171 мільйон гривень у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року зросла сплата податку на доходи фізичних осіб та склала 538 мільйонів гривень, що становить 62% в загальній сумі надходжень міського бюджету. На 34 мільйони гривень більше сплатили суб'єкти господарювання, які працюють на спрощеній системі оподаткування, за 9 місяців 2016 році від них надійшло майже 100 мільйонів гривень. Із цієї суми приватними підприємцями сплачено майже 75 мільйонів гривень єдиного податку, решту 25 мільйонів гривень – забезпечили юридичні особи", - зазначив Дмитро Мельник.

Платники земельного податку та орендної плати за землю сплатили до бюджету міста 122 мільйони гривень, що на 43 мільйони гривень більше ніж минулоріч.

За рахунок акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів (алкогольні напої, тютюнові вироби, нафтопродукти) міський бюджет поповнився на 84 мільйони гривень, ця сума перевищує показники 2015 року на 28 мільйонів гривень.

податки

За темою:

  • "Полтававодоканал" сплачуватиме податки не в Решетилівці, а в Полтаві
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.