ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:02 08.10


"Рокита" у компенсований час вирвала перемогу у лідера чемпіонату Полтавщини з футболу

8 жовтня відбулися два поєдинки чемпіонату Полтавщини з футболу серед команд вищої ліги. У Рокиті грали лідери, а в Пирятині - середняки.

Оскільки три клуби - "Фламінго", "Колос" (Дмитрівка) та "Оржиця" знялися зі змагань, тур значно скоротився. Оржиччани спочатку погодилися повернутися в турнір, але в останній момент вирішили все ж таки не грати. Кажуть, що причина - у непрозорих діях обласної федерації футболу.

Сьогодні відбулися лише дві гри, одна з яких звела два кращих клуби області на цей день.

ФК Рокита - Олімпія - 1:0 (Місяйло 90+3). Для рокитян перемогти лідера було справою принциповою. Лише за таких обставин у них залишалися принаймні теоретичні шанси на чемпіонство. І вони досягли бажаного. Вже у компенсований час кращий бомбардир турніру Андрій Місяйло забив свій 16-й гол у чемпіонаті - єдиний та переможний у цьому протистоянні. Таким чином рокитяни скоротили відставання від "Олімпії", для якої це лише перша поразка в сезоні, до чотирьох очок.

Фортуна - Динамо - 0:2 (Гребинюк 60, Рудик 67). У Пирятині сильнішими виявилися гості, які довели свою перевагу у другому таймі не у найсильнішому складі. Олександр Мелащенко гру пропускав через зайнятість у молодіжній збірній, Володимир Попов грав лише другий тайм, Олексій Ротань - лише 10 хвилин - він відновлюється після травми.

 

спорт, футбол, ФФПО

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.