ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:00 24.10


Іван Іванов на етапі Кубка світу з триатлону фінішував серед топ-16

Полтавець Іван Іванов, який цього сезону виступав на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро, наразі перебуває у Південній Кореї у складі збірної України.

У південнокорейському місті Тонджйон відбувся черговий етап Кубка світу з триатлону на спринтерській дистанції (плавання - 750 метрів, велогонка - 20 км, біг - 5 км), на якому виступили всі українські триатлети, які перебувають на зборах саме у Південній Кореї.
Тут Іван Іванов зайвий раз підтвердив, що є найрейтинговішим у триатлоні серед українських чоловіків. На цьому етапі Кубка світу полтавець увійшов до бонусних топ-16 учасників, посівши 13-е місце з підсумковим результатом - 54 хвилини 5 секунд. Іванов отримав додаткові пункти до свого світового рейтингу і фінансовий бонус - 300 доларів США. А головний приз - 7500 доларів - дістався переможцю Ушіо Аресу (Іспанія), який фінішував із результатом 53 хвилини 39 секунд.
Інші представники збірної України на цьому етапі у Тонджйоні посіли такі місця: Єгор Мартиненко - 21, Сергій Костенко - 57, Іван Меншиков - 62, Юліан Дем'янов - 63.


спорт, триатлон, Іванов

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.