ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:15 25.11


"Ворскла" у меншості виграла в Маріуполі

У черговому календарному матчі УПЛ футболісти полтавської "Ворскли" перемогли у гостях "Маріуполь" завдяки єдиному голу Вячеслава Шарпара.

Маріуполь — Ворскла — 0:1

Гол: Шарпар 79
Маріуполь: Худжамов — Неплях, Вакуленко, Яворський, Кирюханцев — Білий, Танковський (Тотовицький 46) — Болбат (Борячук 70), Мішньов, Кожанов (Чурко 65) — Фомін. Запасні: Левченко, Тищенко, Насонов, Кісіль.
Головний тренер — Олександр Бабич.
Ворскла: Шуст — Матвієнко, Даллку, Чижов, Пердута — Скляр, Чеснаков — Ребенок, Шарпар (Сапай 90+1), Кобахідзе (Одарюк 62) — Коломоєць (Кравченко 73). Запасні: Ткаченко, Кадимян, Кулач, Загорулько.
Головний тренер — Василь Сачко.
Попередження: Фомін 20, Танковський 41, Тотовицький 66 — Скляр 17, Пердута 34, Шарпар 80.
Вилучення: Скляр 55.
Арбітр – Дмитро Кутаков (Київська обл.).
25 листопада 2017 року. Маріуполь. Стадіон "Іллічівець". 4129 глядачів. 2 градуси.

"Ворскла" завітала у гості до свого прямого конкурента за потрапляння у першу шістку чемпіонату та боротьбу за єврокубки – "Маріуполя", тому здобути позитивний результат у цьому матчі було принципово.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі. Найкращий момент першої половини гри був у господарів поля на 30-й хвилині. Гравці "Маріуполя" розіграли чудову комбінацію на лівому фланзі, Болбат прострілював, а Танковський пробивав із воротарської зони, проте з вбивчої позиції влучив у стійку. Полтавці змогли відповісти через сім хвилин після перехоплення у центрі поля. Швидкий контрвипад до воріт суперника не вдалося організувати, а от другою хвилею м’яч підхопив Чеснаков – його удар із середньої відстані пройшов повз ворота.

На початку другого тайму "Ворскла" залишилася в меншості – Скляр отримав друге попередження після грубого підкату. Після того, як ворскляни залишилися вдесятьох, вони почали грати від оборони та відверто відбиватися, особливо, коли Василь Сачко зняв із гри єдиного форварда – Коломойця.

Проте, на 77-й хвилині гравцям "Ворскли" вдалося створити серію небезпечних моментів, кульмінацією яких став гол Шарпара. Спочатку Одарюк розігнав швидку контратаку три в два та відпасував на Ребенка, удар якого дивом на кутовий перевів Худжамов. Після подачі стандарту удар головою завдавав Чеснаков, але і на цей раз воротар господарів врятував. Однак уже наступний кутовий виявився результативним для полтавців – удар Шарпара з гострого кута - і від ноги Худжамова м'яч таки залетів у ворота.

Гостям удалося вистояти на фініші зустрічі та здобути надважливу перемогу, провівши майже весь другий тайм у меншості.

Статистика матчу:
Удари — 4:7
Удари в площину воріт — 1:5
Кутові — 3:5
Гольові моменти — 1:1

Відеоогляд матчу

Статистика туру, турнірне становище команд

 

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.