ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:30 26.12


У Полтаві на ринку затримали чергових рекетирів. ВІДЕО

У Полтаві затримана група осіб, які підозрюються у вимаганні коштів від підприємців. Фігуранти справи можуть бути причетними і до незаконних заволодінь автомобілями.

Про затримання підозрюваних у вимаганні коштів від підприємців на ринках міста повідомив Андрій Замахін, начальник поліції Полтавської області .

Наразі три особи затримано. Їм оголошено про підозру та взято під варту. Наразі триває слідство та встановлюються інші особи, які можуть бути причетними до даної злочинної групи. Поліцією та прокуратурою встановлено, що фігуранти можуть бути причетні і до незаконних заволодінь автомобілями.

- сказав він.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 189 (вимагання, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб) та частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене організованою групою або поєднані з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства) Кримінального кодексу України.

затримання, викрадачі автівок

За темою:

  • Стрілянина: у центрі Полтави розважалися молодики
  • У кременчуцькій маршрутці хлопець вистрелив із пістолета
  • Ще одного полтавця затримали на кордоні з Румунією
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.