ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

23:02 14.02


"Ворскла" не втримала перемогу у матчі проти клубу з Молдови

У неділю на своєму останньому турецькому зборі команда Василя Сачка провела перший спаринг. Суперник – «Зоря» з міста Бельці.

Грали полтавці два тайми різними складами. А в ролі глядача на матчі побував Йован Маркоскі, сербська команда якого наразі перебуває на зборах неподалік від ворсклян.

Ворскла – Зоря Б – 3:3

Голи: Ткачук, 67, Ребенок, 77, Ковпак, 81 - пенальті – Лакуста, 45, Цигирлаш, 61, Овсянніков, 83.

Ворскла (1 тайм): Богуш, Пердута, Даллку, Чеснаков, Сапай, Довгий, Скляр, Громов, Бартулович, Шиндер, Бараннік.

Ворскла (2 тайм): Непогодов, Сімінін, Дитятьєв, Чеснаков (Бобров, 60), Пердута (Квасний, 60), Ребенок, Мельник, Ткачук, Хльобас, Ковпак, Коломоєць.

Рахунок наприкінці першого тайму відкрили молдавські футболісти. Це Лакуста завершив зусилля партнерів точним ударом. Перший тайм – 0:1.

Після перерви ворскляни пропустили другий гол. Колишній харків’янин Ігор Цигирлаш красиво забив у ближній кут воріт Непогодова. І тут ворскляни «прокинулися». Спочатку Андрій Ткачук добив м’яч після пострілу Ковпака, а за десять хвилин Павло Ребенок відновив рівновагу – 2:2.

Але й це ще було далеко не все! На 81-й хвилині проти Коломойця зіграли не за правилами і арбітр призначив пенальті у ворота "Зорі". Покарання чітко реалізував Ковпак. Утім, попереду у рахунку ворскляни були лише дві хвилини. Нічийну крапку у матчі поставив зорянин Овсянников – 3:3.

А в суботу молодіжний склад ворсклян у своєму першому спарингу поступився у Туреччині ровесникам із грузинського "Динамо" (Тбілісі) - 0:1.

Артур ЗАПЕКА

спорт, футбол, ФК Ворскла, Туреччина

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.