ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:54 15.02


Грип відступає, але минулого тижня захворіли десять тисяч полтавців

Епідемія грипу йде на спад - уже третій тиждень зменшується кількість тих, хто захворів. Однак все одно в області за тиждень на грип та ГРІ захворіли майже десять тисяч людей.

За даними Головного управління Держсанепідслужби в Полтавській області на Полтавщині має місце стабільне зниження захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції, показник по області нижче за епідпороговий, однак продовжує визначатись циркуляція грипу A(H1N1) pdm09.

В області за минулий тиждень на гострі респіраторні інфекції захворіло 9 тисяч 942 особи, захворюваність знизилась на 19.5 відсотка (третій тиждень зниження). Показник захворюваності - 69.0 на 10 тисяч населення, на 29 відсотків нижче епідпорогового. Дітей захворіло 4754 (48 відсотків від всіх захворілих), захворюваність дітей знизилась тільки на п'ять відсотків. Серед школярів спостерігається ріст захворюваності на шість відсотків, показник захворюваності нижче епідпорогового на 50 відсотків.

Госпіталізовано 822 хворих (412 дітей), що складає, як і попереднього тижня, вісім відсотків від кількості захворілих (показник госпіталізації значно вищий, ніж спостерігалось в цьому сезоні до 4–5 тижня цього року).

грип, застуда, епідемія, грві, здоров'я, смерть

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.