ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:22 14.08


Будівлю екс-вечірньої школи візьмуть під посилену охорону

Відтепер приміщення екс-вечірньої школи на Павленківській площі, 6, що потерпає від підпалів, буде перебувати під пильним наглядом правоохоронних органів та громадських формувань.

Відповідне рішення депутати ухвалили 14 серпня під час комісії з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, інформаційної політики, регламенту, депутатської етики та антикорупційної політики, повідомляють у міській раді.

Протягом останнього часу дане приміщення палало більше 15 разів.

Депутат міської ради Сергій Луценко повідомив, що там перебувають люди без постійного місця проживання, які через необережність спричиняють пожежі.

Під час наступної сесії депутати міськради хочуть передати безхозну будівлю на баланс  ЖЕО №2 та змінити цільове призначення території.  

Учасники засідання вирішили контролювати цю будівлю, спільно з дільничним інспектором.

Після детального обговорення питання, було вирішено організувати роботу правоохоронних органів та громадських формувань так, щоб приміщення по вул. Павленківська площа, 6, було під пильним наглядом, у тому числі, у вихідні дні.

Нагадаємо, на сайті міської ради є електронна петиція  Володимира Світалки про перешкоджання подібним навмисним підпалам.

Наразі у будівлі екс-школи стоїть нестерпний сморід, віконні шибки вибиті, а на землі — побите скло. 

вечірня школа, пожежа, влада, депутати

За темою:

  • Історичну будівлю у Полтаві перетворять на сучасний громадський простір із хостелом
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.