ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:43 15.02


На перехресті Фрунзе й Пушкіна у маршрутки відпало заднє колесо. ФОТО

Сьогодні між 10-ю та 11-ю годинами на перехресті вулиць Фрунзе й Пушкіна у мікроавтобуса "Рута", що рухався маршрутом з Розсошенці-Яківці, відпало заднє колесо. Цей маршрут обслуговує ПП "Люг".

Ліве заднє колесо відлетіло не повністю/Фото автора Ліве заднє колесо відлетіло не повністю/Фото автора Ліве заднє колесо відлетіло не повністю/Фото автора Ліве заднє колесо відлетіло не повністю/Фото автора Ліве заднє колесо відлетіло не повністю/Фото автора Ліве заднє колесо відлетіло не повністю/Фото автора Ліве заднє колесо відлетіло не повністю/Фото автора Ліве заднє колесо відлетіло не повністю/Фото автора Ліве заднє колесо відлетіло не повністю/Фото автора

Сьогодні вранці у маршрутки "Рута", яка їхала з Розсошенців до Яківців на перехресті Фрунзе й Пушкіна відлетіло ліве заднє колесо. Маршрутка, на час, коли робилися фото, вже була порожня, без пасажирів, стояла точно на перехресті із увімкненими аварійними сигналами. Усередині було порожньо.

Ми зателефонували до транспортного відділу міськвиконкому, де нам повідомили, що про ситуацію знають і надали номер телефона перевізника. За цим номером в інтернеті значиться ПП "Люг".

Через аварію майже перекрите перехрестя Фрунзе й Пушкіна, автомобілі, що рухаються вулицею Пушкіна, змушені об'їжджати місце пригоди. Поліції чи патрульних немає.

Лесь ГАВРИЛОВ

аварія, ДТП, маршрутка, Люг, колесо, Центр, перехрестя

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.