ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:28 15.02


"Кремінь" поступився у півфіналі баскетбольного Кубка країни

У півфіналі Кубка країни з баскетболу кременчуцький БК "Кремінь" поступився "Дніпру" - 69:94, який у підсумку і став володарем другого за значенням баскетбольного трофею.

"Дніпро" зробив вагому заявку на перемогу ще в першій чверті, яку господарі "Фіналу чотирьох" виграли з перевагою в сімнадцять очок. У другому періоді кременчуцька команда на чолі з Олександром Тищенком зуміла відіграти кілька пунктів, але дніпряни швидко "погасили" запал суперника та зберегли прийнятну для себе різницю в рахунку (53-39). Підопічні Дениса Журавльова виглядали менш агресивно у боротьбі за чужий щит, однак потужніше діяли у трисекундній, демонструючи значно вищий відсоток реалізації, ніж гості.

Після великої перерви дніпропетровська команда повернула собі контроль над поєдинком і довела матч до закономірної перемоги. Сергій Загреба та Владислав Коренюк, як і в першій половині, становили серйозну загрозу для "Кременя", та й загалом на підбираннях "Дніпро" зіграв на звичному рівні (29 проти 17 у суперника за другу половину). Доля поєдинку визначилася задовго до фінальної сирени, адже до заключної десятихвилинки Тимофеєнко і компанія підійшли, ведучи + 20, повідомляє сайт української Суперліги.

БК "Дніпро" - БК "Кремінь" - 94:69 (34:17, 19:22, 24:18, 17:12)

А у вирішальному матчі дніпряни, які були господарями "Фіналу чотирьох" перемогли столичний "Будівельник" - 75:63 (15:10, 28:17, 18:15, 14:21). Матч за третє місце не проводився.

Артур ЗАПЕКА

баскетбол, Кремінь, Кременчук, Суперліга, Кубок, спорт, Дніпро

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.