ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:03 15.02


Японія сильніша за Україну в хокеї

Збірна України поступилася Японії 1:2 у вирішальному матчі олімпійської кваліфікації у групі J і втратила шанси поборотися за вихід на Олімпіаду-2018.

Збірна України краще почала матч і встигла завдати чотирьох кидків у ворота суперника, перш ніж японцям вперше вдалося потривожити нашого воротаря Едуарда Захарченко.

У кінці стартової двадцятихвилинки українці втратили Володимира Алексюка. За колючий удар захисник отримав вилучення до кінця матчу.

У другому періоді у збірної України не пішла реалізація більшості. Підопічні Олександра Савицького чотири рази мали кількісну перевагу, але хоча б раз трансформувати її в гол їм не вдалося.

Третій період приніс радість уболівальникам японської збірної. Спочатку на 7-й хвилині заключної третини матчу Японія повела в рахунку, а в середині періоду українці згадали про свою реалізації більшості... Правда, тільки тому, що наші суперники зуміли забити, маючи чисельну перевагу.

За п'ять з половиною хвилин до кінця третього періоду Юрій Петранговський і Артем Гніденко відродили наші надії на позитивний результат. Юрій знову забив з передачі свого досвідченого партнера.

Утім, хоча б перевести гру в овертайм збірна України не встигла...

Японія – Україна 2:1 (0:0, 0:0, 2:1)

Україна: Захарченко (Шевчук) – Толстушко, Петрухно, Захаров (К), Карпенко, Бабинець – Ісаєнко, Романенко (А), Кіча, Петранговський, Гніденко – Андрейків, Победоносцев, Міхнов, Благий, Бондарев (А) – Алексюк, Таран, Луговий, Бойков, Кузьмик.

1:0 – Такагі (Осава, Ямашіта) – 46:19,

2:0 – Обара (Уено – біл.) – 50:32,

2:1 – Петранговський (Гніденко) – 54:36,

Кидки: 30 – 33.

хокей, спорт, шайба, Україна, Олімпіада, Японія

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.