ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:32 16.02


У Полтаві брати з країни близького зарубіжжя побилися з місцевим студентом

В одному з розважальних закладів міста поліція припинила бійку та затримала двох братів з країни близького зарубіжжя, які викруткою поранили студента-полтавця.

Близько третьої години ночі на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Полтавщини поступило повідомлення про бійку в одному з полтавських кафе.

На місце події прибуло відразу три наряди поліції охорони.

Невдовзі зусиллями правоохоронців бійку було припинено. До поліцейських звернувся громадянин, який вказав на невідомих осіб, що нанесли йому поранення голови та обличчя. Невідомих чоловіків було затримано, а потерпілому було надано невідкладну медичну допомогу.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Київського відділення поліції та "швидку допомогу" для надання професійної медичної допомоги постраждалому.

Невдовзі було встановлено обставини та особи затриманих. Поліція області повідомляє, що ними виявилися два двоюрідні брати 20 та 33 років, уродженці однієї з країн ближнього зарубіжжя. Викруткою були нанесені поранення шиї та голови студенту одного з полтавських навчальних закладів.

Зараз Київським відділом поліції проводиться перевірка, порушено кримінальне провадження.

бійка, поліція, драка

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.