ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:23 16.02


У Полтаві мітингували за відставку Уряду. ФОТО

Полтавські активісти зі "Свободи" долучилися до загальноукраїнської акції, направленої проти політики уряду Арсенія Яценюка і провели пікет на площі перед Полтавською облдержадміністрацією. Фото Олега Журавльова.

Людей на мітинг у Полтаві зібралося небагато - лише три десятки. Більшість із них були з плакатами, прапорами та партійною символікою ВО "Свобода".

Депутат полтавської міськради Юліан Матвійчук, який першим узяв слово, наголосив на тому, що нинішній Уряд є злочинним, оскільки працює проти інтересів власного народу:

Країну врятує лише відставка Уряду та нові парламентські вибори. Якщо цього не станеться, нам нічого іншого не залишиться, як спонукати людей до активних дій проти режиму

- сказав Матвійчук.

Голова Октябрської районної ради Роман Чабановський наголосив, що цим пікетом його учасники підтримують всеукраїнську акцію за відставку Уряду Яценюка.

Ми вважаємо що вони достатньо вже попрацювали. Всі бачимо, що вони нічого не роблять для України, тільки крадуть - і не заслуговують на те, щоб далі керувати державою. Важко сказати, чи проголосує за відставку уряду Верховна Рада. Але якщо не проголосує, то ми будемо вимагати перевиборів до Верховної Ради. Такі акції, як у Полтаві проходять сьогодні в усій Україні. Людей зібралося небагато, тому що робочий день, та й ми особливо не ставили собі за мету масовість пікету. Головне - розказати людям, чого ми вимагаємо і з якою метою зібралися

- наголосив Роман Чабановський.

Артур ЗАПЕКА

мітинг, пікет, Свобода, протест, уряд, Яценюк

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.