ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:45 27.08


"Ворскла" виграла складний матч в Олександрії. ВІДЕО

У рамках 7-го туру чемпіонату країни з футболу ворскляни перемогли в Олександрії завдяки єдиному голу Павла Ребенка у середині першого тайму. Біло-зелені зміцнили свої позиції у топ-трійці клубів УПЛ.

Олександрія — Ворскла — 0:1

Гол: Ребенок 28.

Олександрія: Паньків — Бацула (Чорній 66), Бондаренко, Банада (к), Пашаєв — Каленчук, Грицук, Сітало (Запорожан 46) — Цуріков, Полярус — Куліш (Пономар 53). Запасні: Рудик, Шкіндер, Чеботаєв, Старенький.

Головний тренер — Володимир Шаран.

Ворскла: Ткаченко — Пердута, Даллку, Чижов (Ткачук 51), Сапай — Чеснаков (к), Кравченко (Одарюк 74) — Ребенок, Шарпар, Кадимян — Коломоєць (Загорулько 90+1). Запасні: Сарнавський, Остапенко, Кулач, Луценко.

Головний тренер — Василь Сачко.
Попередження: Каленчук 77 — Сапай 72, Шарпар 75, Ткаченко 90+3.

Арбітр – Микола Кривоносов (Київ).
27 серпня 2017 року. Олександрія. Стадіон "Ніка". 4 000 глядачів. 20 градусів.

У четвер «Олександрія» зазнала поразки від білоруського БАТЕ та припинила виступи у Лізі Європи. Але підопічних тренера Володимира Шарана це жодним чином не розбалансувало і у матчі з полтавцями вони виглядали достойно. «Ворскла» на хвилі позитивних результатів мала намір продовжити свою переможну серію і збільшити відрив у турнірній таблиці від переслідувачів.

Стартовий відрізок матчу команди розпочали рівно. Перший момент у матчі створили ворскляни. Після швидкої атаки Чеснаков завдавав удару з-за меж штрафного майданчика у дальній кут – м’яч після пострілу капітана гостей влучив у стійку. Проте, нічого не могло врятувати господарів поля на 28-й хвилині. Коломоєць утік від захисників та отримав м’яч у штрафному майданчику, але не бив, а віддав пас на дальню стійку, де Ребенок у стрибку метрів із чотирьох увігнав м’яч під поперечину. Залишок першого тайму пройшов спокійно.

Другу половину гри «Олександрія» розпочала активніше, а «Ворскла» грала від захисту та по можливості вибігала у контратаки. На 71-й хвилині Коломоєць міг записати до свого активу ще одну гольову передачу. Форвард закинув м’яч на Кадимяна, а сьомий номер полтавців, пробиваючи впритул, не зміг переграти Паньківа – воротар продемонстрував відмінну реакцію. Зрівняти рахунок був шанс у «Олександрії» на 79-й хвилині. Каленчук пробивав із близької відстані після комбінації, яка прийшла з лівого флангу, проте тут уже воротар ворсклян Ткаченко продемонстрував себе у дії.

Неймовірно пощастило «Ворсклі» на 86-й хвилині гри, коли ледь не стався автогол – Ткаченко врятував. На добиванні був Грицук, який також не зміг завдати результативного удару, влучивши в лежачого голкіпера. Ще один вірний момент у підопічних Шарана був на останній хвилині основного часу. Після подачі кутового пробивав Бондаренко - м’яч влучив у поперечину, від якої відскочив прямо на лінію воріт. А на другій компенсованій хвилині остання можливість здобути нічию була у Цурікова, який пробивав із декількох метрів, проте його також підвела реалізація.

Врешті-решт ворскляни вистояли та здобути третю перемогу поспіль із рахунком 1:0. Фортуна у цьому матчі вкотре в сезоні однозначно була на боці полтавців.

Статистика матчу:
Удари - 6:5
Удари в площину воріт - 4:5
Кутові - 13:6
Гольові моменти - 4:2

Турнірне становище команд, статистика туру

спорт, футбол, ФК Ворскла, відео, Павло Ребенок

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.