ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:30 16.02


Напередодні дня Святого Валентина закривавлений чоловік утікав від жінки з ножем і втратив свідомість у поліції

Відзначаючи переддень 14 лютого, пара посварилися настільки, що жінка вдарила чоловіка ножем, той тікав у спідній білизні аж до поліції, а там втратив свідомість.

Увечері 13 лютого до Київського відділення поліції міста Полтави забіг закривавлений чоловік у спідній білизні, сказав поліцейським, що на нього з ножем накинулась співмешканка і втратив свідомість.

Начальник сектору Київського відділення поліції Юрій Деркач, який у той день був відповідальним по підрозділу, розповів:

Ми негайно викликали швидку медичну допомогу, почали приводити потерпілого до тями і зупиняти кров, яка витікала із ран. Головне завдання, яке стояло перед нами в ту хвилину – це врятувати чоловікові життя.

Поки одні поліцейські надавали чоловікові домедичну допомогу, інші вирушили на пошуки співмешканки потерпілого. Оскільки адреси свого проживання чоловік назвати не встиг, правоохоронцям довелося шукати місце події за слідами крові, які він залишав після себе під час руху до відділення поліції. Сліди довели поліцейських до квартири в одному з будинків по вулиці Маршала Бірюзова.

У квартирі працівників поліції зустріла жінка та двоє чоловіків. Усі перебували в стані алкогольного сп'яніння. Жінка, яка і виявилась співмешканкою потерпілого, повідомила правоохоронцям, що під час спільного розпивання спиртних напоїв у честь Дня закоханих, між нею та чоловіком виникла суперечка. У ході з'ясування стосунків вона схопила ножа на нанесла співмешканцю декілька ударів.

Лікарі констатували у потерпілого проникаюче поранення черевної порожнини та порізи передпліччя. Після перенесеної операції він знаходиться на лікуванні. Відносно жінки Київським відділенням поліції міста Полтави розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі ведеться досудове розслідування та з'ясовуються усі обставини події.

кримінал, ніж, бійка, співмешканці, поліція

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.