ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

22:31 16.02


"Ворскла" за день програла у Туреччині двічі

Команда Василя Сачка у вівторок провела два спаринги різними складами - із першоліговим "Іллічівцем" та данським "Ольборгом". І в обох - поступилася суперникам.

«Ворскла» - «Іллічівець» - 0:1

Гол: Вакуленко, 8.   

Ворскла: Непогодов (Ткаченко, 46), Чеснаков, Бобров (Ардін Даллку, 75), Сапай, Квасний, Мельник (Ічанський, 75), Довгий, Ребенок, Хльобас, Ковпак, Бараннік (Шаповал, 75).

Доля матчу вирішилася у стартові хвилини гри. Арбітр угледів гру рукою в штрафному майданчику у захисника «Ворскли» та призначив пенальті. Вакуленко пробив дуже сильно, м’яч від штанги залетів у ворота. Увесь наступний ігровий час складався із спроб «Ворскли» відігратися та контратак суперників, інформує прес-служба ворсклян. У полтавців непогано діяли Ребенок та Хльобас. Саме вони активно загрожували воротам «Іллічівця». Втім, і суперники не дрімали. Вони дуже непогано грали на контратаках, але рахунок змінити не змогли ні ті, ні інші...

***

«Ворскла» - «Ольборг» - 1:2

Голи: Громов, 8, - Томсен, 67, Бльоберг, 87. 

Ворскла: Богуш, Арм. Даллку, Дитятьєв, Сімінін, Пердута, Скляр, Ткачук, Громов, Бартуловіч, Шиндер, Коломоєць.
 
Полтавці вдало розпочали другий матч. Уже у стартові хвилини вони могли забити кілька раз, проте не вистачило вдачі. Спочатку Коломоєць отримав вивірену передачу зліва і пробив із чудової позиції – вище. Потім Громов пробивав по воротах, але каркас урятував воротаря данців від неприємностей. Зрештою Громову вдалося забити: він бив зі штрафного, м’яч зачепив Каспера Петерсена і залетів у ворота – 1:0.
Далі полтавці мали щонайменше ще три нагоди. Шиндер вийшов сам на сам із воротарем данців, але той дивом врятував свою команду. Потім мали моменти Шиндер і Бартулович...
 
У другому таймі забивали наші суперники. Ніколай Томсен реалізував пенальті за фол у штрафному майданчику. До речі, це той нападник, який у 2014 році двічі забив у Данії київському «Динамо» у групі Ліги Європи. «Динамо» тоді програло 3:0.
Полтавці всіма силами намагалися реабілітуватися за пропущений гол і пішли вперед. Проте за кілька хвилин до кінця гри захисник данців Якоб Бльоберг зміг після кутового проштовхнути м’яча у сітку воріт Богуша – 1:2.
 
Артур ЗАПЕКА
спорт, футбол, ФК Ворскла

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.