ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:41 17.02


Розгляд позову Тетяни Жабо проти центру медико-соціальної експертизи перенесено на тиждень

Судове засідання з приводу позову екс-керівника МСЕК №1 Тетяни Жабо до Полтавського обласного центру медико-соціальної експертизи не відбулося - позивачка до Апеляційного суду не з'явилася.

16 лютого судді судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду Полтавської області С.Ю. Мартєв, О.Ю. Кузнєцова та В.А. Чічіль мали розглянути цивільну справи позивачки Т.М.Жабо щодо скасування наказу в.о. головного лікаря Полтавського обласного центру медико-соціальної експертизи (ПОЦМСЕ) Дмитра Паламарчука про реорганізацію медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) №1, де вона багато років пропрацювала головним лікарем і головою комісії відповідно.

Натомість розглядали тільки клопотання позивачки з приводу перенесення засідання через хворобу її адвоката. Два адвокати відповідача підтримали клопотання. Наступне судове засідання по справі відбудеться 25 лютого о 8:00.

За словами юриста сторони відповідача Руслана Сейдаметова, коли суд першої інстанції відмовив Тетяні Жабо, вона подала апеляцію.

Нагадаємо, судові позови за участю Тетяни Жабо отримали значний суспільний резонанс у Полтаві. Так, 21 травня минулого року через закінчення трудового договору Тетяна Жабо була звільнена з посади керівника ПОЦМСЕ. Вже 17 вересня Полтавський районний суд поновив її на посаді. А 16 січня цього року Апеляційний суд Полтавської області залишив це рішення без змін. Проте 29 січня депутати обласної ради пішли на хитрість, прийнявши рішення, згідно з яким одночасно поновили і зняли Тетяну Жабо на бажаній посаді.

Крім того, 21 грудня 2015 року Тетяна Жабо виграла інший суд, у прокуратури. Її звинувачували у хабарництві: нібито вона брала гроші за оформлення інвалідності. Цій події передував обшук приватного будинку Тетяни Жабо, відео якого можна знайти в інтернеті. Тоді, у липні минулого року, міліціонери виявили у неї 30 тисяч доларів готівкою та зброю. Але справа проти Тетяни Жабо розвалилася через брак доказів.

Анна СОЛТОВСЬКА

Жабо, суд, суддя, позов, апеляція

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.