ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:43 17.02


Суд над майором поліції, спійманим на хабарі, знову перенесли. У нього черепно-мозкова травма

Спійманий на хабарі майор поліції Андрій Мельничук сьогодні знову не з'явився до суду. Судді хочуть дізнатися в медиків, як довго Мельничук потребуватиме лікування у стаціонарі.

17 лютого в Апеляційному суді Полтавської області колегія суддів провела засідання за справою обвинуваченого в хабарництві майора поліції Андрія Мельничука. Варто нагадати, що його затримали на хабарі в 30 тисяч доларів США, який він вимагав від фермера за непритягнення того до кримінальної відповідальності.

Суд першої інстанції ухвалив обрати Мельничуку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, із заставою. Однак прокурор та адвокат обвинуваченого вирішили оскаржувати дану ухвалу. Захисники не згодні з обранням запобіжного заходу, а прокурор хоче збільшити розмір застави.

На попереднє судове засідання обвинувачений не з'явився. За словами адвокатів, його госпіталізували з закритою черепно-мозковою травмою та струсом мозку.

На сьогоднішній суд обвинувачений знову не з'явився. Адвокат Андрія Мельничука Ганна Плескач попросила суддів долучити до матеріалів справи дві лікарняних довідки.

Травми з затриманням ніяк не пов'язані. Вони отримані вже після того, як були внесені заставні суми... Травми жодним чином не пов'язані з кримінальним провадженням, але вони йому перешкоджають бути присутнім на судовому засіданні

- вважає Ганна Плескач.

Також адвокат повідомила, що остаточний діагноз обвинуваченому досі не встановлений.

Судді ухвалили рішення витребувати довідку з першої міськлікарні про те, наскільки тривалим буде лікування Андрія Мельничука. Порадившись на місці, колегія суддів долучила до справи медичні документи.

Наступне судове засідання за цією справою призначене на 24 лютого.

Артур ЗАПЕКА

суд, апеляція, Мельничук, поліція, хабар

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.