ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

22:58 09.09


"Ворскла" і "Олімпік" розійшлися миром. ВІДЕО

Ворскляни у домашньому матчі 8-го туру УПЛ проти донецького "Олімпіка" забили гол уже на 12-й секунді, але перемогу не втримали.

Ворскла — Олімпік — 1:1

Голи: Кравченко 1 — Моха 27-пен.

Ворскла: Ткаченко — Пердута, Даллку, Чижов, Матвієнко — Чеснаков (к), Скляр — Ребенок, Кравченко (Кобахідзе 71), Кадимян (Одарюк 82) — Коломоєць (Загорулько 85). Запасні: Шуст, Ткачук, Сапай, Кула.

Головний тренер — Василь Сачко.

Олімпік: Махарадзе (к) — Очігава (Федорів 66), Шабанов, Кравченко, Шестаков  — Богданов, Поступаленко (Хомутов 74) — Моха, Брикнер, Сондей — Біленький (Лухтанов 90+5). Запасні: Кичак, Лук’янчук, Гуті, Мігунов.

Головний тренер — Роман Санжар.
Попередження: Скляр 26, Коломоєць 74, Чеснаков 90+2 — Поступаленко 29, Махарадзе 30, Очігава 35, Шабанов 75, Брікнер 90+4.

Арбітр – Ігор Пасхал (Херсон).
9 вересня 2017 року. Полтава. Стадіон "Ворскла". 4000 глядачів. 23 градуси.

Після паузи у чемпіонаті, пов’язаної з матчами збірних, у гості до ворсклян завітав найближчий переслідувач і турнірний сусід.

Не всі уболівальники встигли побачити перший забитий гол у матчі. Початок гри вийшов неймовірний — уже на 12-й секунді зустрічі біло-зелені повели у рахунку. Відразу після розіграшу м’яча у центрі поля захисник полтавців відправив його на правий фланг, Кадимян увірвався до штрафного майданчика та зробив простріл уздовж воріт, який замкнув Кравченко.

Після швидкого взяття воріт суперники грали рівно та без моментів. На 27-й хвилині рефері призначив пенальті у ворота господарів поля після неспортивної поведінки Скляра у власному штрафному майданчику. Моха з позначки вдало реалізував покарання, пробивши по центру.

Другу половину гри ворскляни також розпочали активно. На 50-й хвилині після подачі з кутового захисники «Олімпіка» вибили м’яч точно на ногу Чеснакову – капітан біло-зелених із п’яти метрів смачно пробив, але - вище воріт. Гості відповіли за три хвилини. Богданов пробивав штрафний удар із дальньої відстані, м’яч перед воротами відстрибнув від газону – і не без труднощів Ткаченко відбив удар.

На 71-й хвилині під оплески вийшов на поле у складі ворсклян уперше після повернення Сандро Кобахідзе – публіка прийняла його дуже тепло.

Фінальний штурм у ворсклян не вийшов. Команди догравали матч, ніби їх влаштовував рахунок. Ворскляни у турнірній таблиці перебралися на другу сходинку — принаймні до завтра, коли свій матч проведуть київські динамівці.

Статистика матчу:
Удари - 6:5
Удари в площину воріт - 2:2
Кутові - 5:5
Гольові моменти - 2:2

Статистика туру, турнірне становище команд

спорт, футбол, ФК Ворскла, відео

За темою:

  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.