ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:41 18.02


Ошукані власники квартир у недобудові на Огнівці досі без осель

Власники квартир у недобудові на Огнівці отримали чергову обіцянку від тепер уже обласної влади. Однак своїх осель досі не мають, а кримінальне провадження проти забудовника тягнеться дев'ятий рік.

Територія для продовження робіт на бульварі Боровиковського 11 досі не виділена. Про це УНН-Центр повідомили ошукані вкладники, які з'явилися на засідання у Полтавській ОДА, темою якого й було виконання підписаного раніше Меморандуму про допомогу.

Уся ця тяганина триває близько дев'яти років. Ми в травні пікетували під стінами міської ради, перекривали рух транспорту - і після цього було підписано меморандум. Стосовно ділянки - її досі не виділили. Фактично, в місті немає зараз влади. Немає виконкому, заступників, досі не прийнятий бюджет. І це все, звичайно, гальмує процес. Але ми сьогодні були на комісії по містобудуванню, і нас запевнили, що питання розглядають. Обіцяно, що виділять кошти на опрацювання зовнішніх і внутрішніх мереж будинку

- повідомив один з ошуканих вкладників.

Нагадаємо, у 2008 році мешканці Полтави, близько 80 сімей, виплатили повну суму коштів (близько 18 мільйонів доларів) на зведення багатоповерхового будинку по вулиці Боровиковського, 11. Втім, після зведення фундаменту, будівництво "заморозили" і тяганина між ошуканими полтавцями та інвесторами триває впродовж восьми років. Корпорації, що займалася даним будівництвом, було перераховано 17 мільйонів 640 тисяч доларів, з цієї суми 5 мільйонів було перераховано підрядникам, а інша ж сума зникла. За даним фактом дев'ятий рік триває кримінальне провадження.

У травні 2015 року ошукані полтавські сім’ї влаштували пікет під стінами Полтавської міської ради, перекривши рух громадського транспорту на Кільці з метою достукатися до керівництва міста - полтавці знайшли інвестора, який може допомогти, але для будівництва необхідні додаткові території.

Як повідомили на сайті міської ради Полтави, для вирішення питання щодо об'єкта незавершеного будівництва по бульвару Боровиковського освоєно 872 тисячі гривень на будівництво позамайданчикових інженерних мереж.
31 серпня 2015 року підписано меморандум щодо реалізації спільних дій по відновленню будівництва житлового будинку за адресою бульвар Боровиковського, 11.

недобудова, афера, Боровиковського, будинок, будівництво

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.