ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:30 12.09


Представник ОБСЄ відвідав полтавських школярів

Представник місії ОБСЄ Джеймс Сперос разом із поліцейськими відвідав Полтавську гімназію №17. Він поспілкувався з вихованцями гімназії та подарував дітям світловідбивні елементи.

 Вихованці Полтавської гімназії №17 мали змогу поспілкуватися із представником харківської групи спостерігачів спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Джеймсом Сперосом (США) та насолодитися справжнім шоу, яке влаштували для них поліцейські.

Школярі спостерігали підготовлені для них показові виступи.

Вівчарка Конкорд продемонстрував комплекс вправ загального дресирування, знайшов "загублений" телефон та затримав умовного злочинця. Дітки також мали змогу побачити, як працює поліцейський-кінолог з лабрадором Ліндою в процесі пошуку вибухових речовин.

Спеціалісти-вибухотехніки продемонстрували учням зброю, боєприпаси та саморобні підривні пристрої. Діти дізналися алгоритм дій при виявленні підозрілих речей, як уникнути враження мінами та вибухонебезпечними предметами. Після цього представники вибухотехнічної служби здійснили знешкодження умовного небезпечного предмету. Його знайшов кінолог разом із Ліндою біля автомобіля.

Патрульні поліцейські розказали діткам про необхідність дотримання правил дорожнього руху, розповіли про роботу патрульних поліцейських, дали змогу приміряти бронежилети та побувати у патрульному автомобілі.

 

ОБСЄ, діти, Полтавська гімназія №17

За темою:

  • З приміщення дитсадка в Лубнах серез суд прибрали амбулаторію
  • Почастішали нещасні випадки серед маленьких полтавців: укуси, отруєння, травми
  • Полтавці влаштували акцію у пам’ять про загиблих під час війни дітей
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.