ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:03 18.02


На Полтавщині рибалки хочуть перекрити трасу "Бориспіль-Дніпропетровськ"

Представники Глобинського райвідділу поліції проводять переговори зі страйкарями-рибалками в селищі Градизьк, які зібралися на свою акцію протесту біля автодороги "Бориспіль-Дніпропетровськ".

Як повідомляє "Обком" з посиланням на слова начальника відділу комунікацій ГУ Національної поліції в Полтавській області полковника Юрія Сулаєва, про намір рибалок сьогодні о 17:00 перекрити жваву автотрасу, що проходить поруч із селищем, поліції сьогодні повідомив голова Градизької сільради.

Рибалки селища, які роками займаються промислом риби в Кременчуцькому водосховищі, протестують проти рішення Агентства рибного господарства України скоротити кількість дозволів на вилов риби. На промисел риби в Кременчуцькому водосховищі чиновники планують видати дозволи всього 51 судну. І це при тому, що в 2015 році рибу дозволили ловити власникам 93 суден. За інформацією голови місцевої сільради, якщо ліцензії відберуть, то роботу в селищі втратять майже 600 чоловік.

Співробітники Глобинського райвідділу поліції, яких стягнули в Градизьк, ведуть переговори з рибалками, відмовляючи їх від наміру перекрити автодорогу.

поліція, рибалки, Градизьк, Глобине, траса, перекриття

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.