ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:00 18.02


У поліції Полтави й області об'єднали районні відділи і назвали це перейменуванням

У Полтаві до Октябрського приєднали решту райвідділів і назвали це Полтавським відділом, а в області кілька районних віддлів приєднали до сусідніх.

Сергій Гаврик, начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Полтавській області, повідомив про об'єднання та перейменування районних відділів поліції.

Так, Октябрьський райвідділ перейменували у Полтавський відділ поліції і включили туди Київський райвідділ (тепер відділення №1 Полтавського відділу), Ленінський райвідділ (відділення №2) та Полтавське районне відділення поліції.

У Кременчуцькому відділі поліції Крюківське відділення стало відділенням №1, а Комсомольське - відділенням №2 Кременчуцького відділу.

Сергій Гаврик прокоментував ці рішення так:

В ГУНП в Полтавській області, не чекаючи рішення міськради та інших інстанцій, здійснена заміна пострадянських назв відділів і відділень поліції.

Реорганізація торкнулася і підрозділів у районах області.

Диканьське відділення поліції передане до складу Миргородського відділу (було в складі Полтавського), а Решетилівське відділення передане до складу Глобинського відділу.

Між Решетилівкою та Глобиним відстань автодорогою - 83 км.

На базі Хорольського відділення поліції, що входило до складу Миргородського відділу поліції, створений самостійний Хорольский відділ, куди включили Семенівське відділення.

перейменування, поліція, укрупнення, райвідділ, Гаврик

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.