ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:15 16.09


"Ворскла" програла "Вересу" на "Арені-Львів"

Один із центральних матчів футбольного туру відбувся у Львові, адже зустрічались команди із першої шістки першості УПЛ - "Верес" приймав "Ворсклу". Вперше в елітному футбольному дивізіоні.

Верес — Ворскла — 1:0

Гол: Є. Пасіч 65.
Верес: Бандура — Сімінін, Адамюк, Борзенко, Кобін  — Карасюк, Федорчук — Степанюк (Морозенко 90), Волошинович (Г. Пасіч 74), Є. Пасіч (Котляр 83) — Сергійчук.
Запасні: Когут, Кучеров, Капаррос, Западня.
Головний тренер — Юрій Вірт.
Ворскла: Ткаченко — Пердута, Даллку, Чижов, Матвієнко — Чеснаков (к), Скляр (Одарюк 80) — Ребенок, Шарпар, Кадимян (Кобахідзе 64) — Коломоєць (Загорулько 70) .
Запасні: Шуст, Сапай, Кулач, Кравченко.
Головний тренер — Василь Сачко.

Попередження: Волошинович 67, Бандура 90+4 — Чижов 26, Коломоєць 51, Пердута 77.
Арбітр – Денис Шурман (Київська обл.).
16 вересня 2017 року. Львів. Стадіон "Арена-Львів". 1200 глядачів. 18 градусів.

Один із центральних матчів туру відбувся у Львові. Перший тайм тривав у повільному темпі. Ворскляни більше контролювали м’яч та будували свої атаки через фланги. Перший момент гравці біло-зелених створили на 34-й хвилині зустрічі. Пердута знайшов вільного Кадимяна у штрафному майданчику, одначе півзахисник пробив у дальній від воріт кут. На 42-й хвилині у "Вереса" був найнебезпечніший момент у першому таймі. Сергійчук отримав передачу від Євгенія Пасіча в десяти метрах від воріт та завдав потужного удару першим дотиком, одначе Ткаченко відбив цей постріл плечем. І це був лише перший удар у площину воріт на двох суперників...

Другий тайм активніше розпочали номінальні господарі. На 65-й хвилині "Верес" зусиллями Євгенія Пасіча відкрив рахунок у матчі. Півзахисник рівнян отримав м’яч від Федорчука на межі штрафного майданчика, обіграв двох ворсклян та завдав точного удару в нижній кут воріт.

Свіжий Загорулько знайшов свій момент на 75-й хвилині, вирвавшись на оперативний простір після швидкої атаки, але під тиском екс-ворсклянина Симініна нападник пробив вище воріт. Після забитого голу "Верес" продовжував грати активно й навіть забив удруге. Федорчук після кутового відправив м’яч у сітку, проте перед цим хавбек підіграв собі рукою - тому арбітр не зарахував взяття воріт.   

Полтавці на фініші гри так нічого путнього біля воріт Бандури й не створили. Після цієї гри "Верес" наблизився до ворсклян на відстань двох балів.

У наступному турі до Полтави завітає луганська "Зоря".

Статистика матчу:
Удари — 4:7
Удари в площину воріт — 2:1
Кутові — 9:2
Гольові моменти — 2:1

Турнірне становище команд, статистика туру

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.