ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:00 18.02


У Полтаві нагородили кіборгів і волонтерів

Вісьмох мужніх земляків, бійців 3-го батальйону 93-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України, які захищали Донецький аеропорт, і двох волонтерів - Сергія Глобу і Романа Пішняка, сьогодні нагороджували у Полтаві.

На церемонію до обласної адміністрації наші герої прийшли з дітьми. Заступник голови Полтавської ОДА Роман Товстий вручив землякам нагороди і подарунки.

За особливі мужність і героїзм, виявлені при виконанні бойових завдань під час проведення антитерористичної операції на Сході України, самовідданість та високий патріотизм нагрудним знаком Полтавської обласної ради «За вірність народу України» нагородили:

  • прапорщика Сергія Янка з Полтави
  • старшого сержанта Віталія Котелевського з Диканського району
  • молодшого сержанта В’ячеслава Кригу з Нових Санжар
  • молодшого сержанта Юрія Ткаченка з Глобиного
  • старшого солдата Богдана Яцуна з Глобинщини
  • рядового Олександра Леня з Миргорода
  • рядового Романа Мулявку з Пирятинського району
  • рядового Владислава Тандура з Диканьки.

Дуже хотів поспілкуватися з Героями, але два дні перебуваю в робочому відрядженні у Києві. Тому передав хлопцям подарунки — образи Спасителя та Богородиці, щоб Небесні Захисники оберігали полтавських захисників на Сході під час виконання бойового завдання. А волонтерам, добрим янголам-охоронцям наших бійців, — рушники з автентичною полтавською вишивкою, як символи долі і захисту на всіх шляхах. Ікони і рушники були освячені архієпископом Полтавським і Кременчуцьким Федором у Свято-Успенському храмі Полтави. Нехай Бог береже вас, хлопці! Ми вами пишаємося, бо завдяки вам маємо мир і спокій на Полтавщині!

- написав на своїй сторінці у соціальній мережі очільник Полтавщини Валерій Головко.

 

Артур ЗАПЕКА

АТО, нагорода, ОДА, Товстий, Головко, кіборг

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.