ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:40 24.09


"Ворскла" вдома врятувала нічию у матчі із "Зорею"

24 вересня у календарному матчі чемпіонату країни з футболу серед команд УПЛ ворскляни на останніх хвилинах врятували нічию. Гості забили наприкінці першого тайму, Коломоєць зробив рахунок 1:1 наприкінці другого.

Ворскла — Зоря — 1:1

Голи: Коломоєць 90 — Опанасенко 44.

Ворскла: Ткаченко — Пердута, Даллку, Чижов, Матвієнко — Чеснаков (к), Скляр (Кулач 76) — Ребенок, Шарпар, Кадимян (Одарюк 86) — Коломоєць. Запасні: Шуст, Ткачук, Сапай, Кравченко, Загорулько.

Головний тренер — Василь Сачко.

Зоря: Лунін — Сухоцький, Сваток, Гречишкін, Опанасенко — Харатін, Гордієнко (Сілас 71) — Караваєв, Бабенко, Луньов — Громов (Майборода 83). Запасні: Чуваєв, Чечер, Любенович, Леонідас,Кочергін.

Головний тренер — Юрій Вернидуб
Попередження: Чижов 45+3, Даллку 60, Кулач 89 — Бабенко 69

Арбітр – Микола Балакін (Київська обл.).
24 вересня 2017 року. Полтава. Стадіон "Ворскла". 3 000 глядачів. 15 градусів.

Гра розпочалася із небезпечного моменту «Зорі» на другій хвилині. Ткаченко вступив у гру після удару від Караваєва та невеличкого рикошету, не без труднощів відбивши м’яч. Надалі суперники демонстрували відкритий футбол, хоча командам і не вистачало гостроти у заключній фазі атак. На 34-й хвилині все той же Караваєв мав ще один небезпечний момент. Капітан «Зорі» увірвався до штрафного майданчика після «стіночки» із партнером. Удару завдавав уже в падінні після невеличкого поштовху від Скляра – Ткаченко знову виручив.

Проте воротар «Ворскли» був безсилий на 44-й хвилині, коли Опанасенко ’пробивав після відскоку з-за меж штрафного майданчика. М’яч зрикошетив від Матвієнка і полетів по мертвій для воротаря траєкторії у дальню «девятку» - ворскляни пропустили у роздягальню.

Другу половину гри біло-зелені провели значно активніше. На 70-й хвилині, пробиваючи головою після подачі зі штрафного, Чеснаков ледве не закинув за комірець Луніну, але воротар дотягнувся до м’яча та відбив його. Через п’ять хвилин бразильський півзахисник «Зорі» Сілас потужно пробив із-за меж штрафного майданчика – Ткаченко парирував удар. Ще один хороший момент бразилець мав за кілька хвилин. Після перехоплення біля штрафного майданчика Сілас отримав пас недалеко від воріт, та недовго думаючи завдав удару, але влучити у дальній кут не вдалося.

Магія останніх хвилин у цьому сезоні для «Ворскли» отримала своє продовження і цього разу. Захисники «Зорі» невдало зіграли біля своїх воріт після рядової подачі, а Коломоєць швидко зрозумів, що треба робити і вгатив м’яч у ворота з декількох метрів.

Хоча полтавцям і вдалося врятувати нічию у цьому поєдинку, проте їх серія матчів без перемог у чемпіонаті продовжується і налічує вже три гри.

Статистика матчу:
Удари - 5:5
Удари в площину воріт - 2:4
Кутові - 2:5
Гольові моменти - 1:
2

Турнірне становище команд, статистика туру

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.